0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Інформаційне повідомлення

У зв'язку із повномасштабною війною Російської Федерації проти України оператор державних лотерей ТОВ "М.С.Л." звертає увагу учасників - переможців державних лотерей, які були вимушені змінити своє місце проживання/перебування (у тому числі, які були зареєстровані та/або проживали на територіях, які після 24 лютого 2022 року опинилися під тимчасовою окупацією) на необхідності актуалізувати свої відомості про місце проживання (місце перебування).

Для актуалізації відомостей про місце проживання (місце перебування) необхідно подати до будь-якого представництва ТОВ "М.С.Л." (адреси представництв за посиланням https://msl.ua/uk/static/contacts-offices)  такі документи (їх засвідчені копії):

а) довідку внутрішньо переміщеної особи (ВПО), або

б) витяг з реєстру територіальної громади, або

в) паспорт громадянина України для виїзду за кордон (з відміткою про в'їзд на територію іноземної держави) та документ, виданий уповноваженим органом іноземної держави, який засвідчує адресу проживання в цій іноземній державі (для учасників - переможців, які виїхали за кордон).

Учасники - переможці державних лотерей, які виїхали за кордон, можуть актуалізувати відомості про своє місце проживання/перебування шляхом:

- направлення на адресу електронної пошти ТОВ "М.С.Л." (pr@msl.ua) копій зазначених документів, які мають бути засвідчені ЕЦП/КЕП, або

- направлення на адресу ТОВ "М.С.Л." (01024, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А) копій зазначених документів, які мають бути засвідчені уповноваженим органом/особою іноземної держави та легалізовані належним чином. 

Якщо у вас виникли будь-які запитання — звертайтесь, будь ласка, на нашу Гарячу лінію за номером 0 (800) 21 00 65.

Бережіть себе! Все буде Україна!


Поділитись:
10 червня 2022
Ми у Viber!