0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЛЬОДОГРАЙ - ЦЕ КУЗНЯ ХОКЕЙНИХ ТАЛАНТІВ, - ПРЕЗИДЕНТ ФЕДЕРАЦІЇ ХОКЕЮ УКРАЇНИ

Федерація хокею України подарувала богуславським «Шершням» 40 пар нових хокейних ковзанів.

25-26 лютого на арені УНТЦ «Льодограй» (м. Богуслав) пройшли матчі чемпіонату України з хокею серед юнаків 2006-2008 р.н. У змаганнях взяли участь 5 команд з Києва, Дніпра та Богуслава.

На фінальний день змагань до «Льодограю» також завітали почесні гості: президент Федерації хокею України Георгій Зубко, заступник голови Київської ОВА Віталій Власюк та президент оператора державних лотерей «М.С.Л.» Георгій Ложенко.

Георгій Зубко передав господарям льоду – богуславській команді «Шершні» – подарунок від Федерації хокею України. Юні хокеїсти отримали від Федерації 40 пар хокейних ковзанів ТМ Bauer (Канада).

«Льодограй» – це кузня хокейних талантів, – зазначив у своєму виступі пан Зубко. – Нещодавно вихованець місцевої хокейної школи Артем Терзі отримав виклик від тренерського штабу до юнацької збірної U18. Ще раніше свої сили у юнацькій збірній випробував Юліан Товкач. Кандидатом до жіночої збірної є юна Юліана Вільгань. При цьому велика група спортсменів, які здобували свою хокейну освіту у Богуславі – а це Богдан Трущенко, Максим Висотенко та Артем Капуста та багато інших – зараз успішно продовжують кар’єру за кордоном. Це свідчить, що ось тут, у цих стінах, на цьому льоду можна підготувати якісних хокеїстів, які прославлятимуть нашу державу на міжнародній арені та зроблять хокей своєю професією. Тому ми робимо свій внесок в розвиток вашого навчально-тренувального центру і запевняємо, що це перший, але не останній внесок з нашого боку».

Георгій Зубко у своїй промові також відзначив оператора державних лотерей «М.С.Л.», коштом якого було побудовано УНТЦ «Льодограй» та який постійно підтримує арену, а також Київську ОВА, яка долучилася до співфінансування центру. 

«В наш час, коли дитячий спорт мало кому цікавий, вкластися в будівництво такого комплексу та його систематична підтримка – це непересічний крок. Це, вочевидь, не про рекламу – це про відданість ідеї. Це і є ось та справжня соціальна відповідальність бізнесу», – зазначив президент ФХУ.

За словами заступника голови Київської ОВА Віталія Власюка, «Льодограй» – це дуже важливий спортивний об'єкт. З моменту відкриття «Льодограя» вихованцями арени стали вже понад 600 спортсменів, на її базі проводяться змагання, участь у яких беруть юні хокеїсти зі всієї України.

«Беззаперечно, «Льодограй» є одною з провідних спортивних арен і шкіл Київщини. Це місце, в розвиток якого ми готові вкладатися. Тому для нас, як для представників обласної адміністрації, завжди приємно і почесно бути тут», – сказав пан Власюк.

Успіхів юним хокеїстам побажав і Георгій Ложенко, президент оператора державних лотерей «М.С.Л.».

«Дуже радісно бачити, коли ідея, яка викликала сумніви, перетворюється на реальність та навіть перевищує очікування. Для нас вкрай важливі ті успіхи, які демонструють вихованці арени та той рівень змагань, які проходять у «Льодограї». Це ще раз підтверджує, що ми були праві, коли вирішили побудувати цей об’єкт», – зазначив Георгій Ложенко.

Пан Ложенко особливо відзначив внесок відомого українського хокеїста Олександра Матвійчука в розвиток хокейної школи «Льодограю», а також подякував Федерації хокею України та КОВА за незмінну підтримку богуславських «Шершнів» та УНТЦ «Льодограй».

Нагадаємо, «Льодограй» - універсальний навчально-тренувальний центр, збудований коштом оператора державних лотерей «М.С.Л.». На базі комплексу діють школи хокею та фігурного катання, тренажерний та хореографічний зали. За 8 років існування УНТЦ «Льодограй», вже понад 600 вихованців центра стали переможцями та призерами національних та міжнародних змагань.


Поділитись:
28 лютого 2023
Ми у Viber!