0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Приїду у студію за мільйоном!

Як ми нещодавно повідомляли, 29 січня 2023 року на Хмельниччині виграли 190 000 гривень. Виграти пощастило учаснику «Лото-Забава» з міста Шепетівка, на ім’я Андрій Андрійович.

Андрій Андрійович бере участь у «Лото-Забава» з перших тиражів, він завжди мріяв, що виграє головний приз:

«Чесно, я навіть не здивувався коли дізнався про виграш, бо колись мені мало ж пощастити!? – ділиться своїми емоціями Андрій Андрійович. - Я беру участь в цій лотереї з перших тиражів, ось і настав мій час. Я один на всю Україну виграв у «Лото-Забава». Звісно, мені дуже приємно, але найбільше я рад, що мої близькі перестануть мене сварити за те що я кожного тижня купую білети. Це дуже набридало. Мають же бути у пенсіонера якісь розваги!».

За словами Андрія Андрійовича, про свій виграш він повідомив тільки своїй родині. А виграні гроші віддасть доньці. Брати участь в «Лото-Забава» він планує й далі, бо ще не здійснив свою головну лотерейну мрію:

«Я приїду у студію за мільйоном, а можливо і за більшою сумою. Завжди хотів потиснути руку Анатолію Гнатюку і накрити великий стіл у Шепетівці з приводу великого виграшу».

Сподіваємось, що мрія Андрія Андрійовича стати лотерейним мільйонером здійсниться, а якщо і ви мрієте про лотерейний виграш, то раді будемо вас бачити у наших точках продажів лотерей або на нашому сайті, де ви також можете купити лотерейні білети «Лото-Забава».

Виграє, той хто грає!


Поділитись:
1 лютого 2023
Ми у Viber!