0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Живі гроші»: у Кривому Розі виграно 50 тисяч гривень

14 січня 2022 року у місті Кривий Ріг виграно 50 000 гривень у миттєву лотерею-стирачку «Живі гроші».

Трапилася ця подія у точці продажів лотерей, що знаходиться у Торговому центрі «Зірка», що знаходиться на проспекті Південний, 35.

Про свій виграш переможець дізнався одразу ж на точці продажів, а за квиток заплатив всього 20 гривень.

Згідно з даними центральної системи лотерейного оператора, виграшний квиток було продано о 16:28.

Щиро вітаємо нашого переможця, який вже отримав детальну інформацію щодо процедури  оформлення виграшу на гарячій лінії «М.С.Л.» за телефоном 0 (800) 21 00 65.

Нагадаємо, що менш ніж два тижні тому, в цю ж лотерею було виграно пів мільйона гривень. Переможцем став 20-річний Іван з Волині. Свій лотерейний білет чоловік купив на касі у маркеті «Сім23».

Лотереї-стирачки, такі як «Живі гроші» – одні з найбільш популярних та відомих у всьому світі лотерей. Часто саме їх можна побачити у кіно, серіалах або рекламі. Причина популярності проста – щоб дізнатись про виграш, необхідно за допомогою монетки  чи іншого подібного  предмета стерти захисні шари на білеті. Процес простий, але водночас цікавий, адже зберігає інтригу до останнього.

Більш детально про правила та умови гри у миттєву лотерею «Живі гроші» завжди можна дізнатися на окремій сторінці сайту оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Слідкуйте за новинами та бережіть себе!


Поділитись:
16 січня 2023
Ми у Viber!