0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Пенсіонер з Прилук виграв 3 мільйони гривень у «Лото-Забава»

Лотерею «Лото-Забава» у народі називають «Фабрикою мільйонерів», адже на її рахунку вже понад 400 лотерейних мільйонерів, і навіть під час війни найвідданіші учасники продовжують брати участь в улюбленій лотереї та вигравати великі гроші.

У грудні мешканцю міста Прилуки Чернігівської області пощастило зірвати джекпот «Лото-Забава» - 3 000 000 гривень! Це вже 427-й мільйонер у цій лотереї, але він дуже особливий, адже це перший лотерейний мультимільйонер, який з’явився у «Лото-Забава» від початку війни.

Виграти пощастило 72-річному Йосипу Павловичу Куту. Пенсіонер бере участь у лотереї вже багато років, це його найулюбленіша розвага. Він багато років мріяв потрапити у студію «Лото-Забава» і так сталося, що його мрія здійснилася, більш того, у студію він потрапив як переможець.

Наприкінці грудня у прямому ефірі розіграшу «Лото-Забава» Йосип Павлович отримав чек на 3 мільйони гривень.

«Я купую лотерейні білети кожного тижня, - розповідає пан Йосип. - Досить часто виграю – кілька разів вигравав по 7 000 гривень, вигравав побутову техніку, було й багато дрібних виграшів по 100, 250 гривень. Але я, як і будь-який інший учасник, хотів виграти велику суму. Я знав, що колись це станеться, бо секрет успіху – наполегливість. Виграє той, хто грає!».

Підтримати батька до студії «Лото-Забава» приїхав його син Сергій зі своєю родиною. Сергій не є учасником «Лото-Забава», але після успіху батька він планує поповнити ряди шанувальників цієї лотереї, а ось його дружина Іванна завжди підтримувала свекра і навіть вважає себе його «лотерейним секретарем», адже іноді саме вона допомагає йому з покупкою і перевіркою лотерейних білетів.

«Цього разу батько перевірив білет сам. Нам зателефонувала мати та каже, що батько плаче, адже виграв великі гроші у «Лото-Забава», я сказала, щоб він заспокоївся, ми все зараз перевіримо. Я зателефонувала до лотерейного оператора, передала інформацію про лотерейний білет, а нас у відповідь привітали з виграшем 3-х мільйонів гривень. Я не могла в це повірити, невже таке буває?!», - розповідає панна Іванна.

Виграні гроші пан Йосип планує витратити на навчання та відпочинок своїх онуків. Також він планує й далі брати участь в «Лото-Забава» і впевнений, що йому обов’язково пощастить виграти ще багато разів.

Кожної неділі у «Лото-Забава» розігрують багато грошових призів, найбільшим з яких є джекпот розміром 1 мільйон гривень. А зараз можливостей виграти ще більше – до 15 січня проходить Новорічна акція у якій розіграють CITROЁNC3 та додаткові грошові призи. Взяти участь в «Лото-Забава» та виграти усі ці призи може будь-який повнолітній українець. Лотерейний білет коштує від 20 гривень. 


Поділитись:
11 січня 2023
Ми у Viber!