0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ВИХОВАНЦІ «ЛЬОДОГРАЮ» ПОДАРУВАЛИ БОГУСЛАВЦЯМ ЗИМОВУ КАЗКУ

1 січня на арені «Льодограй» сталося справжнє святкове диво: вихованці навчально-тренувального центру влаштували мешканців богуславської громади виставу на льоду «Зимова казка».

Маленькі хокеїсти та фігуристи на деякий час перетворилися на акторів та дивували гостей не тільки спортивною майстерністю, але й артистизмом. А богуславці, які не залишили в «Льодограї» жодного вільного місця, мали змогу хоч на годинку відволіктись від поточних проблем та поринути в атмосферу свята.

Завітали на свято й почесні гості: заступник голови Київської ОВА Віталій Власюк, міський голова Богуслава Віталій Хоменко, голова Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв та президент оператора державних лотерей «М.С.Л.» Георгій Ложенко.

Богуславський міський голова привітав всіх з прийдешніми святами та подякував батькам вихованців «Льодограю».

«Те, що навіть зараз, коли країна переживає цей непростий час, ви продовжуєте підтримувати прагнення своїх дітей та інвестуєте в їхнє майбутнє – це не аби який внесок в нашу майбутню перемогу. Адже все, що ми робимо – ми робимо заради наших дітей. Бо саме вони і є майбутнім нашої країни», - сказав Віталій Хоменко.

Про майбутнє говорив і Георгій Ложенко, президент оператора державних лотерей «М.С.Л.».

«Навіть у ці складні часи в «Льодограї» лунає дитячий сміх та живе радість. Тут постійно проводяться змагання, участь у яких беруть маленькі спортсмени зі всієї України. А сьогодні вихованці «Льдограю» довели нам, що талановиті діти талановиті у всьому. Що це означає? Означає це тільки одне: як би не лютував наш ворог, він не може позбавити нас майбутнього», - зазначив Георгій Ложенко.

В свою чергу, заступник голови Київської ОВА Віталій Власюк звернув увагу на той факт, що свято було влаштовано повністю силами вихованців та співробітників «Льодограю». 

«Те, що ви самостійно, без запрошення професійних артистів, змогли влаштувати таку виставу, говорить не тільки про високий рівень вашої майстерності, але й про те, що дитячий спорт має настільки великий потенціал, про який ми інколи навіть не думаємо!», - підкреслив Віталій Власюк.

Гості свята не приховували емоцій та щиро дякували не тільки маленьким артистам-спортсменам, але Київській ОВА та міській раді, які незмінно підтримують УНТЦ «Льодограй».

А ще льодограйці змогли не тільки потішити гостей, але й влаштували благодійний збір, всі кошти від якого підуть на підтримку ЗСУ.

ДОВІДКА:

«Льодограй» - універсальний навчально-тренувальний центр, збудований коштом оператора державних лотерей «М.С.Л.». На базі комплексу діють школи хокею та фігурного катання, тренажерний та хореографічний зали. За 8 років існування УНТЦ «Льодограй» вже 563 вихованці центра стали переможцями та призерами національних та міжнародних змагань.


Поділитись:
2 січня 2023
Ми у Viber!