0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Різдвяний турнір на арені «Льодограй»

23-24 грудня на арені Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй» у місті Богуслав (Київська область) відбувся різдвяний хокейний турнір та розіграш «Зимового кубка» серед юнаків 2010-2011 років народження. Турнір відбувся за сприяння голови Київської обласної державної адміністрації та всебічній підтримці міського голови Віталія Хоменко та президента оператора державних лотерей «М.С.Л.» Георгія Ложенко.

На різдвяний турнір поборотися з господарями льодової арени, командою ДЮСШ «Шершні» завітали хокейні клуби Києва - «Сокіл» і «Крижинка» та хокейна команда з однойменного міста - ХК «Кременчук».

Протягом двох днів відбувалась запальна боротьба команд за «Зимовий кубок» - було відіграно десять видовищних поєдинків. Хокеїсти показали на арені льодової арени та швидкість, і спортивний запал, і навіть суперечливі баталії зі штрафним вилученням з арени! Проте головне, що отримали наші діти – це досвід і можливість проявити свої спортивні напрацювання в здобутті перемоги.

Традиційно, на наших учасників очікували медалі, кубки та солодкі призи, які урочисто вручали почесні гості турніру.

За результатами відбіркових ігор турніру «Зимовий кубок» місця серед призерів розподілені наступним чином:

III місце - ХК «Кременчук»

II місце – ДЮСШ «Шершні»

I місце - «Сокіл 2010»

Вітаємо вихованців нашого «Льодограя»  ДЮСШ «Шершні» зі сріблом!

Довідка: «Льодограй» - універсальний навчально-тренувальний центр, збудований коштом оператора державних лотерей «М.С.Л.». На базі комплексу діють школи хокею та фігурного катання, тренажерний та хореографічний зали. За 8 років існування УНТЦ «Льодограй» вже 563 вихованці центра стали переможцями та призерами національних та міжнародних змагань.


Поділитись:
29 грудня 2022
Ми у Viber!