0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Виграші відправляються у Кропивницький та Білу Церкву

25 грудня 2022 року відбувся святковий різдвяний 1207 тираж «Лото-Забава», під час якого було виграно 190 тисяч гривень у  «Великій грі» та 100 тисяч гривень у Новорічній акції. Але по справжньому святковим цей прямий ефір  став завдяки нашому гостю -  427-му мільйонеру «Лото-Забава», володарю 3 мільйонів гривень Йосипу Павловичу Куту з Прилук. Нагадаємо, що 4 грудня, саме йому пощастило зірвати джекпот нашої лотереї.

«Лото-Забава» - це найулюбленіша розвага для пана Йосипа. Він багато років мріяв потрапити у студію «Лото-Забава» і так сталося, що його мрія здійснилася, більш того, у студії він опинився як переможець.

Підтримати батька приїхав його син Сергій разом зі своєю родиною. Сам Сергій не є учасником «Лото-Забава», але після успіху батька й сам замислюється про участь у лотереї.

Мрія Йосипа Павловича побувати у студії здійснилася, наступна його мрія побудувати у Прилуках реабілітаційний центр для похилих людей. Хтозна, можливо, завдяки виграному джекпоту зможе здійснитися й ця мрія?!

І можливо, це не останній виграш пана Йосипа, адже лотерейний мультимільйонер впевнений, що секрет виграшу – це наполегливість, тому виграє лише той, хто грає.

Та повернемося до переможців цього тиражу – 190 тисяч гривень цього разу виграли у Кропивницькому. Виграшним став білет №0058977, який було куплено за 25 гривень у точці продажів лотерей,  яка знаходиться ТЦ «Сіті-Поінт» на вулиці Героїв України, 6-13.

Ми вітаємо переможця  та просимо його або її якомога швидше зателефонувати на нашу безплатну гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання інформації по процедурі оформлення призу.

Також ми очікуємо на дзвінок переможця Новорічної акції від «Лото-Забава», яким став власник лотерейного білета № 0052016. На цей час нам відомо, що лотерейні білети, завдяки яким було виграно 100 тисяч гривень, куплені у місті Біла Церква, у точці продажів лотерей на вулиці Грибоєдова, 10а.

Нагадаємо, щоб взяти участь в акції, потрібно однією покупкою купити 4 та більше білетів «Лото-Забава» кожний вартістю від 25 грн (з «Парочкою»). З умовами акції ви можете ознайомитися тут.

Якщо ви також хочете спробувати свою удачу та стати володарем наших призів – купуйте лотерейні білети онлайн на сайті msl.ua, або у точках продажу лотерей «М.С.Л.».

Наступного тижня на учасників «Лото-Забава» знову очікують одразу ЧОТИРИ великих призи: 190 000 гривень у «Великій грі», 300 000 гривень у додатковому конкурсі «Парочка», джекпот –1 000 000 гривень та 100 000 гривень у Новорічній акції.

Розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:01 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.» та на  телеканалі «Апостроф TV».

Бережіть себе, все буде Україна!


Поділитись:
26 грудня 2022
Ми у Viber!