0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

На арені «Льодограй» відбувся «Кубок Святого Миколая» з хокею

18-19 грудня 2022 року на арені Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй» у місті Богуслав (Київська область) відбувся турнір з хокею з шайбою серед дітей 2013-2014 р.н. на призи Голови Київської обласної державної адміністрації «Кубок Святого Миколая».

Організаторами «Кубку Святого Миколая» з хокею виступили Управління молоді та спорту КОДА, Федерація хокею України, відокремлений підрозділ Федерації хокею України у Київській області та Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Також турнір підтримали міський голова Богуслава Віталій Хоменко, Президент оператора державних лотерей «М.С.Л.» Георгій Ложенко та партнери турніру: Фонд Global Empowerment Mission та ГО «Фонд «Якість Життя».

На цьому турнірі на юних спортсменів очікувало справжнє хокейне свято, нагороди, святковий настрій та безліч подарунків від організаторів та партнерів турніру.

У змаганнях взяли участь 10 хокейних команд з Києва, Дніпра, Кременчука, Вінниці, Одеси та, звичайно, з Богуслава.

В упорній боротьбі переможцями турніру стали спортсмени з хокейного клубу «Кременчук» з міста Кременчук, срібними призерами стали гравці команди «Сокіл-2013» з Києва, бронзу вибороли гравці команди «Патріот» з Вінниці. Але без перебільшенняпереможцями цього турніру стали абсолютно усі маленькі хокеїсти. Адже коли часто звучить повітряна тривога, відсутня електроенергія, тепло, вода, можливість навчатися і тренуватися, то неважливо хто і яке місце посів.

Головне, що у дітей був святковий настрій, бажання здобувати найкращі результати, та звісно, подарунки, які їм за дорученням Святого Миколая вручили Міський голова Богуслава Віталій Хоменко та Президент оператора державних лотерей «М.С.Л.» Георгій Ложенко.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає усіх учасників турніру та бажає командам сили та витримки в тренуваннях та подальших змаганнях!

Довідка: «Льодограй» - універсальний навчально-тренувальний центр, збудований коштом оператора державних лотерей «М.С.Л.». На базі комплексу діють школи хокею та фігурного катання, тренажерний та хореографічний зали. За 8 років існування УНТЦ «Льодограй» вже 563 вихованці центра стали переможцями та призерами національних та міжнародних змагань.



Поділитись:
21 грудня 2022
Ми у Viber!