0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Херсон повернувся до нас - а ми повернулися до Херсону!

Цього тижня поновили роботу наші точки продажів лотерей у Херсоні на вулиці 200-річчя Херсона, 8 (ЛОТОмаркет) та на вул. 49 Гвардійської дивізії, 10 (магазин «Повітряні кульки»).

Роботу всіх наших точок продажів на Херсонщині було призупинено ще вранці 24 лютого, коли всім нашим розповсюджувачам була розіслана інформація, що виходити на роботу небезпечно, адже російські війська вже заходили в область. Весь час окупації точки продажів лотерей не працювали, багато розповсюджувачів виїхали з міста, а що сталося з усіма нашими точками продажів і їх обладнанням ми й досі не знаємо.

До окупації обласного центра лотерейний оператор «М.С.Л.» мав 48 точок продажів в місті, а в цілому по області їх було 89. З них дві вже відновили роботу.

За словами регіонального менеджера Андрія Войтюка, який весь час окупації перебував у місті, провести аудит усієї мережі продажів неможливо через постійні обстріли та замінування деяких частин міста, але вже достовірно відомо, що кілька точок продажів можуть бути зруйновані. Наприклад, ТРЦ Фабрика, у якому знаходився один з наших «острівців» ще на початку березня зазнав пошкоджень внаслідок ворожих обстрілів торгівельного центру.

А цієї грудневої суботи ми повернулися. Ми відкривались у звільнених Ірпені, Бучі, на звільненій Харківщині, але відновлювати роботу у звільненому Херсоні – це особлива для нас подія. Виснажене, не схоже на себе місто, з якого виїхало більш як 80% населення продовжує жити, не зважаючи на відсутність води, нестабільний зв'язок та електрику.

У перші дні роботи наші точки продажів вже зіштовхнулись з усіма цими складнощами, але ми раді знову бути у Херсоні.

Працювати у деокупованому місті – це виклик, як для компанії, так і для персоналу.

По-перше – це питання безпеки наших людей. По-друге, ми й досі не знаємо, що з більшістю наших точок продажів, рівень мародерства та пошкоджень. Ми не можемо активно відновлювати роботу, адже ми залежні від електроенергії та Інтернету. І якщо питання електрики можна вирішити завдяки генераторам, то на жаль провідний Інтернет є не усюди, тому ми не можемо відновлювати роботу так швидко, як нам того б хотілося.

Але на нас чекають і це приємно. Продавці розповідають нам з якою радістю повертаються до нас учасники наших лотерей. Для більшості з них, ми символ відновлення нормального життя, адже з продуктами, бензином, зв’язком і світлом до них повертаються і розваги. Тому, у нас попереду багато роботи і не тільки у звільненому Херсоні – ми плануємо і далі відновлювати роботу там, де це можливо. І ми дуже дякуємо ЗСУ за героїчне звільнення Херсонщини та нашим колегам за готовність приступити до роботи у найкоротші терміни.

До речі, повернення у Херсон ми вирішили відзначити по своєму - запуском в лотереї «Гаряча штучка» нової серії, яку ми назвали «Херсонська красуня». Зіграти в цю лотерею можна у будь-якій точці  власної мережі розповсюдження державних лотерей компанії «М.С.Л.» (фірмові столи, ЛОТОмаркети тощо).

ХЕРСОНе, ми повернулися! Далі буде...


Поділитись:
14 грудня 2022
Ми у Viber!