0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: на Чернігівщині зірвано джекпот!

Неймовірно вдалим став 1204 тираж «Лото-Забава» - 4 грудня у нас з’явився довгоочікуваний 427–й мільйонер «Лото-Забава». І це не просто мільйонер, а володар джекпоту розміром 3 мільйони гривень.

Переможцем став учасник «Лото-Забава» з міста Прилуки Чернігівської області. Виграш йому приніс лотерейний білет №0045199, який він купив 3 грудня, за день до розіграшу «Лото-Забава». Білет було куплено в кіоску «Преса», що знаходиться на вулиці Київська, 305а.За лотерейний білет він заплатив 45 гривень.

Це перший виграш джекпоту «Лото-Забава» з початку повномасштабної війни та третій виграний джекпот в цьому році. Нагадаємо, що у січні цього року, двом учасникам лотереї також пощастило виграти по 3 мільйони гривень. 

Ми щиро вітаємо нашого переможця з виграшем! Він вже зв’язався з представниками оператора державних лотерей «М.С.Л.» і отримав всю необхідну інформацію для оформлення свого призу.  На цей час нам відомо, що це постійний учасник розіграшів «Лото-Забава». Сподіваємось, що найближчим часом ми побачимо його в прямому ефірі «Лото-Забава» і дізнаємось від нього історію його виграшу.

Також, ми  дуже хочемо подякувати нашим Збройним Силам, адже саме завдяки вам, ми маємо можливість жити, працювати, проводити кожного тижня розіграші наших лотерей, дарувати нашим учасникам приємні емоції та великі лотерейні виграші.  До речі, купуючи лотерейні білети, учасники лотерей підтримують економіку України та ЗСУ, адже з кожного проданого білета сплачуються податки. Більш того, весь дохід від проведення благодійної лотереї «Допоможемо Армії Разом» (ДАР) від «М.С.Л.» спрямовується на потреби ЗСУ.

Нагадуємо, якщо ви хочете спробувати свою удачу та стати володарем наших призів – купуйте лотерейні білети онлайн на сайті msl.ua, або у точках продажу лотерей «М.С.Л.».

Наступного тижня на учасників «Лото-Забава» знову очікують одразу три великих призи: 190 000 гривень у «Великій грі», 300 000 гривень у додатковому конкурсі «Парочка» та джекпот – 3 000 000 гривень.

Розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:01 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.» та на  телеканалі «Апостроф TV».

Бережіть себе, все буде Україна!


Поділитись:
5 грудня 2022
Ми у Viber!