0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Пенсіонерка з Кропивницького виграла 77 777 гривень у лотерею

Володаркою лотерейного призу стала 72-річна Любов Анатоліївна. Пенсіонерка придбала виграшний квиток 27 листопада  у точці продажів лотерей на ринку «Престиж», що знаходиться на вулиці Попова, 15-18. Перемогу  їй принесла електронна миттєва лотерея «СУПЕР 7».

Про свій виграш вона дізналася одразу на точці продажу лотерей.  У цьому й полягає особливість миттєвих лотерей - на перевірку квитка потрібно всього декілька секунд.

За словами Любові Анатоліївни, вона бере участь в різноманітних лотереях «М.С.Л.» більше ніж 40 років. Цього разу вона вирішила спробувати нову лотерею «СУПЕР 7», яку всього кілька днів як почали продавати. Цікаво, що перевіряючи квиток вона не побачила виграш, про нього їй повідомила продавець лотерей, яка перевірила квиток на лотерейному терміналі. Звісно, Любов Анатоліївна була приємно шокована.

Зараз вона та її чоловік дуже щасливі, адже гроші родині пенсіонерів дуже потрібні. Як саме вони розпорядяться коштами, вони не уточнюють.

Лотерею «СУПЕР 7» проводить оператор державних лотерей «М.С.Л.». Як стало відомо, це перший великий виграш у цю лотерею. Головний приз цієї лотереї - 777 777 гривень. Він ще не виграний. Крім того, у лотереї розігрується ще багато інших грошових призів.

Вартість одного лотерейного квитка – 100 гривень.

Зіграти у цю лотерею можна у будь-якій точці  власної мережі розповсюдження державних лотерей компанії «М.С.Л.» (фірмові столи, ЛОТОмаркети тощо).

Більш детальну інформацію щодо правил гри та виплати виграшів можна дізнатися на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» або зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65. 


Поділитись:
1 грудня 2022
Ми у Viber!