0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: виграно одразу два великих призи

1203 тираж «Лото-Забава», який відбувся 27 листопада 2022 року ознаменувався одразу двома великими призами, які пощастило виграти учасникам цієї лотереї.

Цікаво, що обидва переможці купили лотерейні білети онлайн на сайті msl.ua.

Особливо радісною подією для нас став виграш 300 000 гривень у конкурсі «Парочка». Цей приз не вдавалося виграти протягом багатьох тижнів. Розбагатіти на таку велику суму вдалося невідомому щасливчику, який купив лотерейний білет №0040318  напередодні розіграшу лотереї - 26 листопада об 11:00. За лотерейний білет він заплатив 45 гривень!

Ми щиро вітаємо переможця з таким довгоочікуваним для нас виграшем та просимо його або її якомога швидше зателефонувати на нашу безплатну гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання інформації по процедурі оформлення призу.

А ось інший наш переможець вже зателефонував до оператора державних лотерей «М.С.Л.», отримав привітання з виграшем та інформацію щодо його оформлення. Цьому переможцю пощастило виграти 190 000 гривень у «Великій грі».

На цей час відомо, що власник лотерейного білета №0004445 з Прикарпаття, його звуть Олександр Юрійович і виграшний лотерейний білет він купив всього за 20 гривень!

Ми також приєднуємось до привітань та бажаємо Олександру Юрійовичу ще багато лотерейних виграшів у майбутньому.

А наступного тижня на учасників «Лото-Забава» знову очікують одразу три великих призи: 190 000 гривень у «Великій грі», 300 000 гривень у додатковому конкурсі «Парочка» та наш найбільший приз – 3 000 000 гривень, це джекпот «Лото-Забава» і ми дуже хочемо, щоб він якнайшвидше отримав свого власника.

Тому, якщо ви хочете спробувати свою удачу та стати володарем наших призів – купуйте лотерейні білети онлайн на сайті msl.ua, як це зробили переможці цього тиражу, або у точках продажу лотерей «М.С.Л.».

Крім того, завдяки спеціальному онлайн-сервісу на нашому сайті, лотерейні білети можна дарувати рідним і близьким. Це оригінальний, бюджетний подарунок, який подарує позитивні емоції та можливість виграти грошовий приз. Попереду багато святкових днів, тож не пропустіть можливість стати для когось чарівником!

Нагадуємо, що купуючи лотерейні білети, ви підтримуєте економіку України та ЗСУ!

Розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:01 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.» та на  телеканалі «Апостроф TV».

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість проводити розіграші «Лото-Забава».

Бережіть себе!


Поділитись:
28 листопада 2022
Ми у Viber!