0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: переможницею тиражу стала 87-річна учасниця з Рівного

Як ми повідомляли раніше, 30 жовтня 2022 року під час 1199 тиражу «Лото-Забава» у «Великій грі» виграно 190 000 гривень. Переможець купив лотерейний білет №0047971 28 жовтня у місті Рівне, на точці продажів лотерей, що знаходиться у супермаркеті «Вопак» на вулиці Київська, 10. За лотерейний білет він заплатив 25 гривень.

На той час було відомо, що до оператора державних лотерей «М.С.Л.» звернувся чоловік, на ім'я Олександр Дмитрович. Як виявилось, це один з синів нашої переможниці якому вона довірила оформити виграш, а переможницею стала 87-річна учасниця «Лото-Забава» Антоніна Дмитрівна з Рівного.

Антоніна Дмитрівна бере участь у «Лото-Забава» з найпершого тиражу. За 23 роки існування лотереї, вона майже не пропускала розіграшів улюбленої лотереї.

За всі ці роки в неї траплялися різні виграші, але весь цей час вона мріяла виграти великий приз, щоб подарувати його своїм синам, які завжди вірили у свою маму та її удачу. Її сини впевнені, що вона дуже фартова, адже дожити до такого поважного віку і бути при цьому здоровою, веселою, енергійною та сучасною людиною – це досить рідкісне явище.  І їй таки пощастило  - Антоніна Дмитрівна стала головною переможницею 1199 тиражу та виграла 190 000 гривень.

Про свій виграш вона дізналася одразу, адже вона дивиться усі прямі ефіри. Звісно, вона дуже зраділа, адже одна з її мрій здійснилася. Тепер пані Антоніна мріє виграти автомобіль в акції «23 роки разом!», яка зараз проходить у «Лото-Забава» та отримати привітання з виграшем від улюбленого ведучого «Лото-Забава» Анатолія Гнатюка.

Ми щиро вітаємо нашу переможницю та її синів. Бажаємо Антоніні Дмитрівні ще багато великих лотерейних виграшів у майбутньому і звісно, виграти омріяний автомобіль, і не один, адже синів двоє і автомобіль потрібен кожному з них, а акцій з розіграшем автомобілів в нас попереду буде багато. Ну, а привітання, від Анатолія Гнатюка ми організуємо)))

Нагадуємо, що зараз проходить акція «23 роки разом!», яка присвячена до дня народження «Лото-Забава». В цій акції, кожного тижня розігрують 100 000 гривень, а у кінці акції серед усіх учасників буде розіграно автомобіль CITROЁN C3.

Щоб взяти участь в акції необхідно однією покупкою купити 3 та більше білетів «Лото-Забава» кожний вартістю від 25 грн (з «Парочкою»). Якщо все зробили правильно, у білетах буде надрукована додаткова акційна комбінація. Всі додаткові акційні комбінації, надруковані на білетах, беруть участь в акції (автоматично).

Друзі, нагадуємо, що лотерейні білети можна купити на нашому сайті, а також у точках продажу лотерей «М.С.Л.».

Бажаємо вам лотерейної удачі!


Поділитись:
3 листопада 2022
Ми у Viber!