0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортпрогноз: джекпот їде до Чернівців!

Чергового зірваного джекпоту у "Спортпрогнозі" довелося чекати майже місяць. Попередній знайшов свого власника ще у вересні, а далі була серія з 22-х тиражів поспіль, протягом якої жодному з прогнозистів не вдавалося вгадати всі 12 результатів. І ось нарешті сталося!

За результатами 009 тиражу володарем джекпоту став мешканець Чернівців, що зареєстрував свої прогнози на фірмовому островку МСЛ в магазині "Край". Він зіграв за системою вартістю 320 гривень, у якій було  шість "ординарів" і шість "подвійних". Наш переможець не сумнівався в перемогах "Арсеналу", "Лестера", "Осасуни", "Дегерфорса", "Серветта" і жіночої "Роми". Цікаво, що у другій та одинадцятій парах виключалася нічия.

Потрібно відзначити, що головного героя 009 тиражу не злякала жіноча Ліга чемпіонів, яка саме зараз дебютувала у "Спортпрогнозі". І саме в цьому турнірі сталася головна сенсація четверга! Футболістки "ПСЖ" на своєму полі поступилися "Челсі", на що було зроблено 14% ставок. Разом із тим домашню перемогу жіночого складу "Роми" над празькою "Славією" прогнозисти оцінили у 84% ставок, це найпростіший результат тиражу.

Загальний виграш за чеком склав 265 946 гривень. Це вже дванадцятий джекпот, зірваний у "Спортпрогнозі" від початку року. Загальна сума зірваних джекпотів - 3 530 000 гривень. Вітаємо нового переможця!


Поділитись:
22 жовтня 2022
Ми у Viber!