0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Переселенець з Маріуполя виграв у Львові в лотерею

Як ми повідомляли раніше, 2 жовтня 2022 року під час 1195 тиражу «Лото-Забава» у «Великій грі» виграно 190 000 гривень.

Переможець купив лотерейний білет №0052733 1 жовтня у Львові, на точці продажів лотерей, що знаходиться у ТЦ «Сихів» на вулиці Сихівська, 16а. За лотерейний білет він заплатив 25 гривень.

Цього разу пощастило учаснику лотереї з Маріуполя, на ім'я Олексій Павлович. На жаль, життя цього чоловіка, як і мільйонів українців змінилося в одну мить - в нього увірвалася війна. В багатоквартирний будинок Олексія Павловича прилетів снаряд, який повністю зруйнував сусідній під’їзд, в будинку не вціліло жодного вікна.

Як і багатьом маріупольцям, йому довелося виїхати з рідного Маріуполя, який окупували та знищили російські нелюди. Здолавши надскладний шлях, адже чоловікам особливо тяжко виїхати з окупованих міст, він знайшов прихисток у Львові.

Дорослому чоловіку довелося починати нове життя, все, що було зароблено за всі роки життя безповоротно втрачено.
Але він не втрачає надію на краще майбутнє, тому після великої паузи він знов став купляти білети «Лото-Забава» і удача йому посміхнулася.

Ми дуже сподіваємось, що у майбутньому в Олексія Павловича, буде ще багато лотерейних виграшів, що його життя і життя всіх українців налагодиться. Бажаємо усім нам перемоги! Віримо і допомагаємо ЗСУ.

Нагадаємо, що оператор державних лотерей «М.С.Л.» проводить Благодійну лотерею «ДАР» метою якої є збір коштів для ЗСУ. Учасники лотереї мають можливість виграти від 50 до 250 000 гривень, а всі кошти від проведення лотереї спрямовуються на потреби ЗСУ. Лотерейний оператор «М.С.Л.» не отримує жодного прибутку з проведення благодійної лотереї. Взяти участь в лотереї можна купивши квитки онлайн або на точках продажу лотерей «М.С.Л.».

Там же ви можете придбати лотерейні білети «Лото-Забава».

До речі, ми помітили цікавий збіг, Олексій Павлович купив виграшний білет на вулиці Сихівській, що у Львові, а 2 жовтня на цій же вулиці, але в іншій точці продажів лотерей було виграно 1 мільйон гривень у миттєву лотерею «Чорна перлина». Переможницею стала жінка, на ім'я Світлана.

Схоже, що у Львові з’явилась вулиця «лотерейних виграшів».


Поділитись:
11 жовтня 2022
Ми у Viber!