0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Переможниці пощастило виграти два тиражі поспіль

Нещодавно ми розповідали, про те, 25 вересня 2022 року під час 1194 тиражу «Лото-Забава» переможцями основного розіграшу стали одразу три учасники лотереї.

Всі троє учасників вже зв’язалися з представниками оператора державних лотерей «М.С.Л.» та пройшли процедуру оформлення виграшів.

Цікаво, що одним з наших переможців стала людина з просто феноменальним везінням – їй пощастило виграти два тиражі підряд. Цією історією ми хочемо поділитися з вами.

Ірина Римівна з Кривого Рогу у вересні отримала свою першу пенсію. Цю  подію вони з чоловіком вирішили відсвяткувати купивши два білети «Лото-Забава» на тираж від 18 вересня. І одразу ж їй пощастило виграти 7 500 гривень. Наша переможниця ще не встигла забрати свій перший виграш, як слідом, на наступного тиражу від 25 вересня, вона стала однією з трьох переможців «Великої гри». Згідно з правилами лотереї, вони розділили порівну 190 000 гривень і отримали по 63 333 гривні.

Вітаємо Ірину Римівну, її чоловіка та усіх переможців тиражу. Бажаємо їм, щоб фортуна продовжувала їм посміхатися.

Нагадуємо, що учасники розіграшів «Лото-Забава», кожної неділі мають шанс виграти одразу три великих призи: головний приз у «Великій грі», який становить 190 000 гривень, 300 000 гривень у додатковому конкурсі «Парочка» і головний приз лотереї – джекпот розміром 3 мільйони гривень.

Купуйте лотерейні білети на нашому сайті або у точках продажу лотерей «М.С.Л.», вигравайте призи та підтримуйте економіку України разом з нами!


Поділитись:
3 жовтня 2022
Ми у Viber!