0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Льодограй»: БОГУСЛАВСЬКІ «ШЕРШНІ» ДО СЕЗОНУ ГОТОВІ!

Вихованці УНТЦ «Льодограй» провели майстер-клас з хокею з нагоди відкриття сезону.

29 вересня в льодовій арені «Льодограй» (м. Богуслав) пройшов майстер-клас з хокею від маленьких вихованців навчально-тренувального центру. Захід став першою відкритою подією, що відбулася в «Льодограї» з початку російського вторгнення.

Майстер-клас відвідали Віце-президент Федерації хокею України Сергій Глущенко, начальник управління молоді та спорту Київської ОДА Сергій Тимофєєв, Богуславський міський голова Віталій Хоменко, а також Георгій Ложенко, Президент оператора державних лотерей «М.С.Л.», що давно підтримує маленьких спортсменів з «Льодограю». Завітали на невелике хокейне свято також і мешканці Богуслава та прилеглих громад.

В своїх виступах почесні гості заходу говорили про надзвичайну актуальність питання розвитку дитячого спорту в Україні, а також відзначили важливість такого об’єкта, як «Льодограй» для розвитку богуславської громади.

«Розвиток дитячого спорту є одним з пріоритетних напрямів роботи Київської ОДА, - зазначив в своєму виступі Сергій Тимофєєв, – і «Льодограй» завжди був і буде в зоні нашої особливої уваги». За словами начальника управління молоді та спорту КОДА, обласна влада вирішила змінити підхід до фінансування «Льодограю»: прийнято низку рішень, які дозволять фінансувати комплекс без затримок та напряму з обласного бюджету.

Високий рівень навчально-тренувального центру відзначив Віце-президент Федерацію хокею України Сергій Глущенко. Він також висловив впевненість у тому, що вихованці «Льодограю» й надалі достойно представлятимуть Україну на міжнародних змаганнях.

Президент оператора державних лотерей «М.С.Л.» в своїй промові подякував маленьким спортсменам та їхнім батькам за їхній інтерес до здорового способу життя та активність. «Саме ви робите цей центр живим. Без вас – це просто будівля», - підкреслив Георгій Ложенко.

В свою чергу, батьки маленьких спортсменів подякували представникам влади та бізнесу за підтримку маленьких спортсменів та висловили надію, що дитячий спорт на Київщині буде розвиватися і надалі.

«Льодограй» - це дійсно дуже важливий об’єкт не тільки для нашої «льодограївської» спільноти (тобто дітей і батьків), але й для всього міста. Тому ми дуже сподіваємося що і обласна влада, і міська будуть підтримувати наших дітей та загалом дитячий спорт так само, як роблять це зараз. Маємо виростити здорових та мужніх українців!», - каже Наталя Хіміч, мати двох маленьких хокеїстів 2013 та 2016 р.н.

Під час майстер-класу юні вихованці «Льодограю» - богуславські «Шершні» продемонстрували свою вправність та вчергове довели, що до майбутніх стартів вони готові просто зараз.

Довідка: «Льодограй» - універсальний навчально-тренувальний центр, збудований коштом оператора державних лотерей «М.С.Л.». На базі комплексу діють школи хокею та фігурного катання, тренажерний та хореографічний зали. За 8 років існування УНТЦ «Льодограй» вже 563 вихованці центра стали переможцями та призерами національних та міжнародних змагань.




Поділитись:
29 вересня 2022
Ми у Viber!