0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Учасники благодійної лотереї рятуватимуть життя українських військових

11 вересня 2022 року оператор державних лотерей «М.С.Л.» від імені учасників «Благодійна лотерея «ДАР» вручив символічний чек на 440 тисяч гривень керівнику ГО «Технопарк «Центр Медичних Інновацій» Тетяні Репницькій. А вже найближчими днями кошти будуть перераховані на розрахунковий рахунок ГО.

«Дякуємо за те, що ви рятуєте життя українським воїнам! – сказала Тетяна Репницька отримуючи чек. – Адже понад 80% поранених бійців можна врятувати, якщо вчасно та якісно надати першу домедичну допомогу».

Завдяки коштам, зібраним учасниками «Благодійна лотерея «ДАР», військовослужбовці ЗСУ отримають 1000 персональних аптечок, 200 унікальних тактичних наплічників (рюкзаків) для військових медиків та 200 безкаркасних нош.

Організацію, якій будуть перераховані кошти, обирали українці шляхом відкритого голосування у Фейсбуці.

На першому етапі кожен українець мав змогу запропонувати фонд, якому він довіряє. Таким чином з’явилась ТОП 10, серед яких були й всім відомі «Благодійний фонд Сергія Притули» та «Повернись живим».

На другому етапі серед цих ТОП 10 треба було обрати лише один благодійний фонд чи організацію. Набравши більшість голосів, переможцем народного голосування стала ГО «Технопарк «Центр Медичних Інновацій», яка спеціалізується на  виробництві засобів тактичної медицини для військовослужбовців та військових медиків, які відповідають передовим стандартам НАТО.

Всього у голосуванні взяли участь понад 1000 українців

Нагадаємо, що оператор державних лотерей «М.С.Л.» з початку війни фінансово підтримує ЗСУ. Окрім 1 мільйона гривень, який було перераховано на спецрахунок НБУ, лотерейний оператор надавав і надає всебічну підтримку та допомогу військовим підрозділам, що проходять військові навчання, розробив унікальну благодійну лотерею «ДАР», кошти від проведення якої спрямовується на фінансову підтримку ЗСУ, а співробітники лотерейного оператора активно займаються волонтерською діяльністю.


Поділитись:
13 вересня 2022
Ми у Viber!