0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Голосуй куди переказати кошти для ЗСУ від «Благодійна лотерея «ДАР»?

23 серпня 2022 року, напередодні Дня Незалежності України, розпочалось фінальне голосування, під час якого українці вирішуватимуть якій благодійній організації чи фонду перерахувати 440 тисяч гривень від проведення «Благодійна лотерея «ДАР».

Голосування проходить на сторінці «Лото-Забава» у Facebook. Кожен охочий може перейти за посиланням  і ознайомитися з правилами голосування та залишити свій голос за ту організацію, якій він довіряє.

У фінальне голосування потрапили 10 благодійних організацій та фондів, які були запропоновані українськими користувачами Facebook. Майже 300 учасників взяли участь у внесенні пропозицій. Після перевірки усіх організацій та фондів юридичною службою оператора державних лотерей «М.С.Л.» сформувалась десятка фіналістів:

1. ГО «Технопарк «Центр медичних інновацій»

2. БФ «Рабів до раю не пускають»

3. «Благодійний фонд Сергія Притули»

4. «Повернись живим»

5. БФ «Пароль-Паляниця»

6. БФ «Легіон Захисту» (Інтернаціональний легіон)

7. БФ «Схід сонця»

8. БФ «Здійснити мрію»

9. БФ «Будь з Україною»

10. ГО «Схід та Захід єдині»

Майже пів мільйона гривень від «Благодійна лотерея «ДАР» будуть перераховані на розрахунковий рахунок організації чи фонду, що отримає більшість голосів.

Голосування триватиме 3 дні, до 21:00 26 серпня 2022 року.

Нагадаємо, що «Благодійна лотерея «ДАР» створена оператором державних лотерей «М.С.Л.» для того, щоб збирати кошти для ЗСУ. «М.С.Л.» не отримує жодної копійки прибутку від реалізації цієї лотереї, а учасники лотереї мають можливість виграти від 50 до 250 000 гривень.

Лотерея дуже швидко стала одним з лідерів продажів завдяки цікавим правилам – щоб виграти треба знищувати російську військову техніку, потопити російський воєнний корабель і навіть ліквідувати путлєра. Крім того, українцям сподобалась ідея лотереї – допомагати ЗСУ та одночасно мати можливість виграти за це грошовий приз.


Поділитись:
23 серпня 2022
Ми у Viber!