0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Лото-Забава: Все підказувало мені, що буде великий виграш!

17 липня 2022 року під час 1181 тиражу «Лото-Забава» у «Великій грі» виграно 130 000 гривень. Переможниця дивилася прямий ефір розіграшу, тому вже через годину після закінчення телевізійного ефіру зателефонувала на Гарячу лінію «М.С.Л.» і повідомила про свій виграш. Переможницею стала 62-річна Ірина Вікторівна Ч. з Києва. Зараз вона на пенсії, а до цього 35 років зі свого життя Ірина Вікторівна пропрацювала вчителем фізкультури у школі.

Ірина Вікторівна люб’язно поділилася з нами своєю історією виграшу у коротенькому інтерв’ю.

Ірина Вікторівна, вітаємо вас з виграшем! Розкажіть, будь ласка, як давно берете участь в «Лото-Забава»?

-  Я почала купляти білети ще з 18 тиражу «Лото-Забава» і намагаюсь не пропускати жодного розіграшу. Я дуже полюбляю цю розвагу, тому беру участь не тільки в «Лото-Забава», а й в інших лотереях, частіш за все у миттєвих. Коли була лотерея «ХТО ТАМ», то купувала і її, навіть приїздила на розіграш у студії… До речі, я завжди мріяла потрапити на розіграш «Лото-Забава» у Києві й минулого листопада мені пощастило. Цікаво, що я народилась 14 листопада і в студії на розіграші мені дісталось 14 місце.

А великі виграші у такої досвідченої учасниці були?

-  Звісно, були різні виграші. Але знов таки, найбільший був у «Лото-Забава» - я виграла майже 7 тисяч гривень. І ось тепер 130 тисяч гривень. Ми з чоловіком дуже зраділи, але цікаво, що доля нам підказувала, що буде великий виграш.

У Вас були якісь знаки?

-  Не знаю чи знаки, але перед цим вже кілька розіграшів мені не вистачало однієї цифри чи підковки, щоб закреслити 3 лінії. Одного розіграшу у мене було п’ять таких ліній, іншого – чотири… Весь час чогось не вистачало. Ми з чоловіком звернули увагу на це, він мені тоді ще казав, що я точно скоро виграю. Ми віримо в фортуну, у нас є свій ритуал на удачу – ми купуємо білети двічі на тиждень: один раз на початку, а другий – у кінці тижня. І навіть тут втрутилася доля і розповсюджувачка білетів. Все підказувало нам, що буде великий виграш!

А яка роль розповсюджувачки у цій історії?

-  Я у неї постійний клієнт. Незаплановано зайшла зіграти в благодійну лотерею, яка збирає гроші військовим (мова йде про «Благодійна лотерея «ДАР»). Купила два лотерейні білети благодійної лотереї та ще один білет якоїсь іншої миттєвої лотереї, і ось в цю миттєву лотерею я виграла 200 гривень. Розповсюджувачка мені каже: «То давайте цей виграш витратите на білети «Лото-Забава»? Я подумала, що два благодійних білети вже купила, то ж може все ж таки купити «Лото-Забава» зараз і попросила продати два білети. Вона мені продала два білети по 30 гривень, віддала решту виграшу і побажала мені, щоб мені пощастило цієї неділі. Так і сталося. Я їй вже подякувала за її легку руку і незаплановану покупку білетів.

Ви дивилися прямий ефір у якому стали переможницею?

-  Так, дивилась і паралельно закреслювала числа. Я майже завжди дивлюсь ці ефіри та мріяла, що одного разу мені у студії вручать сертифікат переможця. На жаль, зараз це не можливо, але ми все одно дуже зраділи. Я дуже бурхливо реагувала, кликала чоловіка, кричала: «Боря, Боря, ми виграли!». А потім ми ще раз сіли й звірили всі цифри та пересвідчились, що таки виграли й зателефонували до компанії «М.С.Л.».

Ірина Вікторівна, ми вас ще раз вітаємо з виграшем і бажаємо, щоб вам й далі щастило і Ви таки отримати бажаний сертифікат у прямому ефірі «Лото-Забава».

-  Дуже дякую! Сподіваюсь, що саме так і буде. Головне, щоб Україна перемогла, тоді все у нас буде добре!


Поділитись:
20 липня 2022
Ми у Viber!