0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: збільшений приз «Великої гри» розділили двоє учасників

10 липня 2022 року під час 1180 тиражу «Лото-Забава» переможцями «Великої гри» стали одразу два учасники. Кожен з них виграв по 60 000 гривень, адже сума головного призу «Великої гри» цього разу складала 120 000 гривень.

Активність участі в розіграшах «Лото-Забава» зростає, а це означає, що зростає і сума головного призу. Минулого тижня головний приз «Великої гри» збільшився ще на 10 000 гривень.

Допоможімо зрости головному призу ще більше! «Лото-Забава» відновила свою роботу за для перемоги України! Повідомляйте про це своїм рідним, колегам та друзям. Виграєш - допомагаєш! Родині, країні, армії! П'ята частина з кожного виграшу «Лото-Забава» іде на допомогу країні! 

Цього тиражу нашими переможцями стали:

-  Учасник, який 5 червня о 22:02 придбав лотерейний білет онлайн на сайті оператора державних лотерей «М.С.Л» msl.ua. За лотерейний білет він заплатив 25 гривень.

-  Учасник, який придбав білет у Білгород-Дністровському 8 липня о 08:34 у «ЛОТО маркеті», що знаходиться на вулиці Московській, 27. За лотерейний білет переможець заплатив 25 гривень.

Вітаємо наших переможців і просимо їх звернутись на нашу гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання докладної інформації, щодо оформлення виграшу. Дзвінки по Україні – безкоштовні.

Нагадаємо, розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:02 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Щотижня можна виграти джекпот розміром 3 мільйони гривень, головний приз «Великої гри» та 300 тисяч гривень у додатковому конкурсі «Парочка».

Купуйте лотерейні білети на нашому сайті, а також у точках продажу лотерей «М.С.Л.».

До речі, завдяки спеціальному онлайн сервісу на нашому сайті, лотерейні білети можна дарувати рідним і близьким.

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити розіграші «Лото-Забава».

«Лото-Забава» - з Україною в серці!


Поділитись:
14 липня 2022
Ми у Viber!