0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Куди перерахувати кошти для допомоги ЗСУ від «Благодійна лотерея «ДАР»?

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» з 9 липня 2022 року розпочав збір пропозицій куди перерахувати 440 тисяч гривень для ЗСУ від «Благодійна лотерея «ДАР». 
В коментарях до допису на Facebook кожен українець може запропонувати фонд або благодійну чи волонтерську організацію, яка допомагає Збройним Силам України.

«М.С.Л.» вже перерахував на потреби ЗСУ понад 1 мільйон гривень на спецрахунок НБУ (не враховуючи 43 млн грн військового збору з 2014 року). 

Але є специфічні потреби різних підрозділів ЗСУ, якими опікуються громадські та волонтерські організації. Тому в «М.С.Л.» було прийнято рішення щомісяця перераховувати кошти від «Благодійна лотерея «ДАР» тим організаціям, в яких вже є певні запити та замовлення від військових.

Збір пропозицій триватиме до 23 липня 2022 року.   

Кожна пропозиція буде розглянута. 

На основі цих пропозицій буде складено ТОП10 організацій, які будуть висунуті на публічне голосування в окремому дописі. Цим фінальним голосуванням буде визначено куди саме будуть перераховані кошти від «Благодійна лотерея «ДАР». 

Попередньо юридична служба перевірить цей фонд чи благодійну/волонтерську організацію за такими критеріями:

1) має реєстрацію в Україні;

2) здійснює прозору діяльність з підтримки військових і ЗСУ, та публічно звітує про свою роботу;

3) засновники або працівники організації не мають «зашкварів», політичної заангажованості (членство в партіях, чинне депутатство будь-яких рівнів, посади в органах влади), не мають проблем із законодавством чи відкритих кримінальних проваджень;

4) здійснюють діяльність лише на основі безготівкових платежів;

5) готові прозвітувати про витрати коштів від «Благодійна лотерея «ДАР» на конкретні справи чи обладнання для військових.

Дякуємо вам за підтримку ініціативи лотерейного оператора «М.С.Л.» та участь в «Благодійна лотерея «ДАР». Нагадуємо, що ви можете виграти від 50 до 250 000 гривень, а весь дохід від лотереї буде перераховано на благодійність.

Купуйте білети на сайті msl.ua та у точках продажу лотерей «М.С.Л.».


Поділитись:
11 липня 2022
Ми у Viber!