0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Інтерв’ю з переможницею «Лото-Забава»

26 червня 2022 року пенсіонерка з міста Хмільник, купила за 40 гривень білет «Лото-Забава», а за тиждень виграла 110 000 гривень. Лотерейний білет вона купила на точці продажів лотерей, що знаходиться у місцевому супермаркеті «Сільпо», що знаходиться на площі Свободи, 1.

Переможницею виявилася 80-річна Марія Андріївна, яка купує лотерейні білети з найпершого тиражу «Лото-Забава».

Пані Марія вважає себе «фартовою», бо вона Стрілець за знаком зодіаку, а вони, з її слів, завжди досягають своїх цілей.  Вона бере участь в багатьох лотереях «М.С.Л.», адже це єдина розвага пенсіонерки. Багато разів їй щастило вигравати невеликі призи, а кілька років тому їй пощастило виграти 20 000 гривень. Цього разу їй пощастило виграти головний приз «Великої гри» - 110 000 гривень.

«Я намагаюся не пропускати розіграшів «Лото-Забава», навіть усі прямі ефіри дивлюсь на телефоні. А цього разу я трохи забулася і запізнилася на 10 хвилин,  - розповідає Марія Андріївна. – Тому я вирішила вже не дивитись цей ефір. Пізніше я зателефонувала своїй знайомій, яка кілька років тому продавала лотерейні білети та попросила її продиктувати числа, що випали з лототрона.

Сиджу, закреслюю числа… Один рядок закреслила, другий закреслила, третій закреслила… Можете собі уявити, що я відчувала!?

Перетелефонувала своїй знайомій і питаю: А ти знаєш, звідки переможець? Вона відповіла: З Вінниччини. А я їй: По ходу це я!

Таке щастя! Тепер би дочекатися сина з війни. Він військовий і весь час захищає нас, тому я його майже не бачу. Зараз він біля Луганської області, в самій гарячій точці нашої країни. Він один з тих хто до кінця був у Лисичанську. Розкажіть, будь ласка, про нього в ефірі, він не побачить, але я  йому розкажу. Йому буде приємно! Його звуть Василь, він у мене майор».

Ми дуже дякуємо Марії Андріївні за те, що вона поділилася з нами своєю історією і дуже дякуємо її сину Василю та усім нашим захисникам за кожен наш ранок, за можливість жити в Україні, та проводити розіграші «Лото-Забава».

«Лото-Забава» - з Україною в серці!


Поділитись:
7 липня 2022
Ми у Viber!