0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортпрогноз: перший літній джекпот!

Попередній джекпот у "Спортпрогнозі" був зірваний наприкінці травня, коли мешканець Дніпра виграв 150 000 гривень у 862 тиражі. Після цього розпочалася тривала серія без зірваних джекпотів, що охопила залишок травня і весь червень. Але як тільки настав липень, серію тривалістю 35 тиражів вдалося перервати. Перший літній джекпот був зірваний за підсумками 897 тиражу, а його володарем став учасник, що зареєстрував свої прогнози безпосередньо на нашому сайті.

Це була система із п'яти "ординарів", п'яти "подвійних" і двох "потрійних". Наш переможець не сумнівався в успіху "Тріті Юнайтед", "Кордренгіра", "Архентинос Хуніорс", "Шапекоенсе" та "Брускі". У подвійних ставках виключалися перемоги юнацької збірної Ізраїлю, а також "Богеміана", "Уотерфорда", "Сельфосса" та "Насьоналя". А от у п'ятій та дев'ятій парах переможець закрив усі можливі результати. Загалом на гру було витрачено 1440 гривень, а загальний виграш за чеком склав 306 908 гривень!

Потрібно сказати, що головний герой 897 тиражу зібрав чудовий урожай за вгадані "11" і "10". Серед інших результатів він передбачив сенсацію у фіналі юнацького Євро, де зустрічалися Ізраїль та Англія. Ізраїльтяни протрималися протягом основного часу, та в овертаймі клас суперника все-таки узяв своє. Але для "Спортпрогнозу" це нічия, на яку було зроблено 16% ставок. У підсумку збірна Англії виграла юнацький чемпіонат Європи, а наш переможець став чемпіоном у "Спортпрогнозі"!

Загалом це вже сьомий "спортпрогнозівський" джекпот у 2022 році. Загальна сума зірваних джекпотів - 2 250 000 гривень. Вітаємо всіх переможців!


Поділитись:
5 липня 2022
Ми у Viber!