0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«ЛАС-ВЕГАС»: в Києві виграли 50 000 у миттєвій лотереї

13 червня в Києві стало на одного щасливого українця більше! Саме там хтось виграв 50 000 гривень у миттєвій лотереї «ЛАС-ВЕГАС»!

Наразі відомо, що лотерею придбали у торговельному центрі «Олімпійський» на вулиці Шептицького, 22. Також відомий точний час, коли квиток опинився у руках переможця: 15:12. Його вартість склала 50 гривень. Зважаючи, що лотерея миттєва, про свій виграш учасник дізнався майже одразу.

Ми щиро вітаємо переможця  та радимо йому звернутися на безкоштовну гарячу лінію «М.С.Л.» за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу. Дзвінки по Україні – безкоштовні.

Нагадаємо, що електронна миттєва лотерея «ЛАС-ВЕГАС» є частиною величезної родини лотерей «Швидкограй». Родина об’єднує  низку унікальних лотерей на українському ринку, які були визнані одними з найбільш інноваційних у Європі.

Подібні лотереї мають чимало привабливих особливостей, але найбільшою з них є той факт, що кожен лотерейний квиток друкується безпосередньо перед очима учасників за допомогою терміналу на точці продажів.

А особливою родзинкою саме «ЛАС-ВЕГАСУ» є те, що на одному квитку розміщуються одразу 4 гри, при цьому виграшною може бути як одна з них, так і декілька (тоді виграші додаються один до одного). Дізнатися більш детально про саму лотерею та правила гри у неї можна на окремій сторінці нашого сайту.

Придбати квитки «ЛАС-ВЕГАС» можна на точках продажів власної мережі оператора державних лотерей «М.С.Л.», а також онлайн на нашому офіційному сайті.

Слідкуйте за новинами та бажаємо удачі!


Поділитись:
15 червня 2022
Ми у Viber!