0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортпрогноз: з Україною до перемоги!

Цієї весни у футбол грали де завгодно, але тільки не в Україні. Жахлива війна перекреслила всі наші плани та змусила думати про зовсім інші речі. Та зараз настав момент, коли українці знову об'єднаються навколо футболу, і сприятиме цьому національна збірна України. Вже на початку червня вона спробує пробитися на ЧС-2022, фінальна частина якого відбудеться в Катарі.

Аби заволодіти путівкою на "мундіаль", команді Олександра Петракова необхідно виграти два матчі. В перший день літа наша збірна зіграє проти шотландців, а вже в неділю на переможця чекає вирішальна зустріч з Уельсом. Хтось із цієї трійки стане 32-м учасником ЧС-2022.

Після цього збірна України проведе три поєдинки в рамках Ліги націй, де нашими суперниками стануть Ірландія (8 червня), Вірменія (11 червня) і знову Ірландія (14 червня). Дуже шкода, що жоден із цих матчів не може відбутися на території України, та футбол обов'язково повернеться на українські стадіони, як тільки ми звільнимо наші землі від непроханих гостей.

Отже, протягом двох найближчих тижнів ми відчайдушно вболіватимемо за збірну України, футболісти якої зроблять усе можливе і неможливе, щоб подарувати радість українцям у ці непрості часи. Всі матчі нашої збірної будуть представлені в тиражах лотереї "Спортпрогноз". Незважаючи на всі складнощі, з 1 квітня тиражі українського тото знову відбуваються у щоденному режимі. Більш того, ми встигли розіграти три "воєнні" джекпоти. За підсумками 806 тиражу троє прогнозистів порівну розділили 420 000 гривень, у 847 тиражі одесит і киянин виграли 250 тисяч на двох, а 862 тираж виявився щасливим для мешканця Дніпра, який заробив 150 000 гривень. Загалом від початку року у "Спортпрогнозі" розіграно шість джекпотів на загальну суму 1 950 000 гривень!

І ще одна приємна новина для шанувальників "СП". Починаючи з 867 тиражу, розіграш якого відбудеться 1-2 червня, ми повертаємо крок джекпоту. Наразі це 5 000 гривень, тоді як стартовий джекпот залишається без змін – 150 000 гривень. Якщо за підсумками 867 тиражу ніхто не вгадає 12 результатів, у наступному тиражі на кону буде 155 000 гривень. Крім цього, з початку літа ми відновлюємо висвітлення "СП" на нашому сайті, де будуть представлені анонс та аналіз кожного тиражу, а також головні футбольні та "спортпрогнозівські" новини.

З Україною до перемоги!


Поділитись:
30 травня 2022
Ми у Viber!