0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Брюссель разом з Києвом!

Коли говорять гармати, чи можуть мовчати правозахисники?

1

Філіп Влемінк
(PhilippeVlaemminck), головний юридичний радник Європейської Лотерейної Асоціації (ЄЛ) (www.european-lotteries.org).

Представляє ЄЛ в Європарламенті та Єврокомісії.

Має 30-річний досвід як сертифікований спеціаліст із законодавства ЄС (регулювання та судові процеси) та з торгівельного права (ВТО та антидемпінг).

Головний учасник у юридичних слуханнях ЄС-ВТО щодо державних лотерей та ігрових ринків.

Представник країн-членів ЄС у кожній юридичній справі щодо ринків лотерей та азартних ігор у судах Court of Justice of the European Union та в суді European Free Trade Association Court (більше 40 справ).

Юридичний радник для держав-членів ЄС щодо європейського законодавства.

В цей важкий для нашої країни час пан Влемінк надіслав нам послання підтримки:


ПОСЛАННЯ

Під час ділових поїздок я мав можливість та задоволення декілька разів відвідати Київ. Я завжди був вражений красою цього міста та великою гостинністю українського народу.

Тут в Брюсселі, столиці Європейського Союзу, ми  всі підтримуємо прагнення мужнього українського народу до миру та захисту своєї країни як незалежної держави, що проводить свою власну незалежну політику в глобальному світі, де підтримується верховенство закону, включаючи міжнародне право.

Бельгія – це країна, де українцям раді як громадянам Європи. Освіта, житло, підтримка надаються, щоб чоловіки, жінки та діти України набули безпечну гавань під час цієї жахливої війни. Необхідно поважати рішення міжнародного суду в Гаазі. Війна ніколи не є рішенням для врегулювання питань. 

В якості експерта з лотерей та азартних ігор я мав можливість виступити в Києві в декількох парламентських комітетах, перед окремими політиками та незалежними СМІ. Україна – велика, відкрита, молода та незалежна демократія. 

В Європі лотереї роблять багато для забезпечення гуманітарної та фінансової допомоги в надзвичайних ситуаціях. Бельгійська Лотерея передала 1,9 млн євро на невідкладну допомогу Україні. Також багато інших європейських лотерейних операторів, таких як   TotalizatorSportowy (PL), SzerencsejátékZrt. (HU), Sazka (CZ), OPAP (GR), IGT (IT), FDJ (FR), NorskTipping (NO), PostcodeLoterij (NL), ONCE (ES) та інші започаткували різні програми підтримки України.  Солідарність насправді є частиною ДНК лотерей, і зараз всі солідарні з Лотереями України.

Телевізійні та радіо станції Бельгії організували спеціальні заходи із збору коштів для України. Мільйони євро було також зібрано в інших країнах ЄС, додатково інституції ЄС надали велику підтримку. 

Ми всі разом з хоробрим народом України заради миру та захисту суспільства від жорстокої війни. Слава Україні!

Філіп Влемінк,

Провідний партнер юридичної компанії «Фарумлігал»

 


Поділитись:
1 квітня 2022
Ми у Viber!