0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«ЛОТО-ЗАБАВА» ПОВЕРНУЛАСЯ!

Щоб підтримати економіку України та ЗСУ, з 27 березня компанія «М.С.Л.» відновлює розіграші лотереї «Лото-Забава», які були тимчасово призупинені внаслідок вторгнення російських окупантів на нашу землю. При цьому частина коштів від продажу лотерейних білетів буде перераховуватись на потреби українських військових. 

Зважаючи на обставини, формат проведення тиражів «Лото-Забава» буде тимчасово змінений та адаптований під сучасні реалії. Самі розіграші відбуватимуться за підтримки Литовського оператора державних лотерей Olifeja (м.Вільнюс), які запропонували нам на період війни свою допомогу та підтримку. Саме на їх лототронах відбуватимуться розіграші конкурсів «Велика гра» та «Парочка» (усі інші конкурси лотереї залишаються тимчасово призупиненими). Напевно, це перший у світовій практиці випадок, коли один лотерейний оператор проводить розіграші іншого оператора на власному сертифікованому обладнанні. У даному випадку через форс-мажорну обставину. 

Розіграш тиражу №1177 «Лото-Забава» відбудеться 03 квітня, а тиражу №1178 – 10 квітня. Придбати білети можна як онлайн, так і у деяких пунктах розповсюдження, де це буде доречно з точки зору безпеки як учасників, так і співробітників «М.С.Л.». Список актуальних пунктів буде доступний на нашій гарячій лінії за номером 0 800 21 00 65 (дзвінки по Україні безкоштовні). Звертаємо увагу, що список буде постійно оновлюватись. 

До речі, ті українці, які були змушені тимчасово перетнути кордон країни задля власної безпеки, також матимуть змогу придбати білети онлайн та долучитися до підтримки ЗСУ, не кажучи вже про можливість виграти один з багатьох грошових призів. Інформуємо, що джекпот лотереї на тираж №1177 складатиме 3 000 000 гривень.

Переглянути результати розіграшів можна буде у неділю о 16:00 на нашому YouTube каналі, на сторінці «Лото-Забава» у Facebook та та нашому сайті.

Ми розуміємо, що для багатьох учасників ці зміни будуть помітними та незвичними, але ми просимо поставитися до них із розумінням. По-перше, вони тимчасові й усе повернеться до звичного вигляду як тільки Україна буде звільнена від загарбників. А по-друге, кожна компанія наразі має робити все на що здатна, щоб економіка країни продовжувала працювати, давати можливість людям працювати та забезпечувати себе та близьких. 

Відновлення розіграшів у адаптованому вигляді – це для нас можливість підтримати країну на економіному фронті, підтримати українську армію та хоча б частково повернути нашим учасникам та співробітникам радість від очікування чергових розіграшів лотерей та віри у щасливе майбутнє.

Окремої уваги та поваги викликає той факт, що світове лотерейне товариство демонструє повну солідарність та потужну підтримку Україні у зв’язку з вторгненням російських окупантів. І це у той час, коли цілий ряд міжнародних компаній досі не можуть наважитися покинути росію.

Українська армія з нами, Фортуна з нами, весь світ з нами! 

А тому перемога обов’язково буде наша!

Слава Україні!


Поділитись:
26 березня 2020
Ми у Viber!