0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мешканець Одеси отримав виграний у «Лото-Забава» автомобіль

Віктор Іванович Циб, електрик з міста Одеса, виграв автомобіль «Citroen C-Elysee» у «Лото-Забава». 20 лютого він разом з дружиною приїхав до Києва на прямий ефір лотереї, отримав пам’ятний сертифікат та забрав свій приз із автосалону. Каже, що вже близько 5 років купує лотерейні білети і постійно бере участь у акціях. Коли дізнався, що виграв, емоції від радощів почули усі навколишні сусіди.

Звичайно ж, ми взяли у Віктора інтерв’ю:

- Вітаємо! Розкажіть, як ви дізналися про виграш?

- Якщо чесно, то я трошки проспав ефір, дивився його вже у повторі. Коли побачив, що це щастя дісталося таки мені, то хотілося кричати, стрибати, плакати, танцювати… Ну, сусіди, напевне, чули мою радість. Це були незабутні емоції! Бажаю, щоб усі колись відчули те, що відчув я!

- А як давно купуєте «Лото-Забава»?

- Десь років 5 вже. Купую регулярно і обов’язково беру участь у акціях. Щоправда, акційні білети купую, але от у минулій акції просто забув відправити смс, щоб зареєструватися. А цього разу мене дівчинка-продавчиня буквально заставила прямо при ній відправити смс. Щоб не трапилося, як минулого разу. Тільки завдяки цій дівчинці сталося те, що сталося! Завдяки їй я виграв!

- Ви завжди саме у неї купуєте лотерейні білети?

- Взагалі на тій точці, де я купую білети, працюють дуже милі  дами. Вони завжди розповідають мені, що «А у нас акція! Треба придбати 4 білети». Це ж Одеса, розумієте? Всі потроху одне одного знають і з добротою відносяться до своїх клієнтів. Вони всім радять брати участь в акціях і допомагають за необхідності. Одеса – прогресивне місто!

До речі та сама точка розповсюдження, на якій працюють такі милі та турботливі дами, розташована у Одесі на вулиці Фонтанська дорога, 43.

Взагалі, пан Віктор виграв своє авто ще 26 грудня 2021 року у тиражі №1168. Проте приїхав до нас тільки зараз, бо майже одразу після виграшу захворів на коронавірус, тож довелося чекати на одужання та відновлення.

До студії переможець приїхав повністю здоровим, повним сил та у доброму гуморі. Коли ж Віктор отримав ключі від Citroen та випробував свій приз на тест-драйві, емоції били через край. Звісно, назад до Одеси він з дружиною повертався вже не поїздом, а на власному авто.

Щиро вітаємо усіх переможців акції! До речі, у тому ж ефірі, коли приїхав пан Віктор, у «Лото-Забава» виграли черговий 1 мільйон гривень. Таким чином, у 2022 році вже 6 українців стали мільйонерами, завдяки цій лотереї.


Поділитись:
22 лютого 2022
Ми у Viber!