0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

"Спортпрогноз" — гімнастика для розуму!

Перший "спортпрогнозівський" джекпот 2022 року зірвали на початку січня — тоді мешканець Херсона виграв 370 000 гривень. Власником другого став прогнозист із Тернополя, що заробив 400 тисяч. І ось третій джекпот — за підсумками 788 тиражу 360 000 гривень дісталися жителю Первомайська Олександру Валерійовичу. Нашому переможцю 70 років, він колишній військовослужбовець, а зараз активно цікавиться "Спортпрогнозом". До речі, для Олександра Валерійовича це вже третій джекпот!

— Свій перший джекпот я виграв 11 років тому. Як зараз пам'ятаю — це був 2010 рік і 666 тираж. Виграш тоді становив 100 000 гривень. Другий джекпот трапився роком пізніше, але тоді 60 тисяч розділили п'ять чоловік, тому мені дісталося лише 12 тисяч. Тепер пощастило значно більше! Хочу сказати, що у "Спортпрогноз" граю час від часу. Десь із 2014 року вирішив взяти паузу, а знову спробував тільки півтора місяці тому.

— З чим це пов'язано?

— Мені здається, що зірвати більше одного джекпоту протягом короткого часу майже неможливо, тому вирішив трохи перепочити. А недавно випадково зустрів товариша, і він запропонував знову пограти. Я сказав, що пограти можна, але до цього потрібно гарно підготуватися. Десь місяць пішов на те, щоб відновити статистику, ознайомитися з останніми тенденціями та підкоригувати системи, які я сам і розробляв. І лише потім зіграв. До джекпоту прийшов із п'ятої спроби.

— Ми бачимо, що Ви зірвали джекпот із п'яти гривень. Це один із варіантів неповної системи?

— Абсолютно точно. Це була неповна система на 110 гривень, загалом 22 варіанти. Крім джекпоту я вгадав вісім "десяток". До слова, в турецькій парі спочатку хотів виключити перемогу другої команди, але буквально в останній момент передумав і поставив "02". Завдяки цьому й виграв джекпот! Навіть не знаю, що мене підштовхнуло. Підрахунки та статистика — це дуже добре, але без везіння у грі теж нічого не вийде.

— У чому особливість вашої системи?

— Про це я розповідати не буду. Я її розробив особисто, займався цим дуже довго. Гарна система коштує гарних грошей. Можу лише сказати, що головне для мене — правильно спрогнозувати подвійні результати. Цікаво, що в 788 тиражі використав свою систему лише наполовину, але й цього вистачило для джекпоту. Ще одна умова: якщо розпочав грати, потрібно грати щотиражу незалежно від матчів. Пропускати тиражі не можна! Я продовжую грати навіть після зірваного джекпоту і планую пограти ще місяць або два.

— А що далі?

— А далі хочу спробувати іншу систему, над якою зараз працюю. В ній більше варіантів, а тому ймовірність виграшу теж більша. Можливо, спробуємо пограти разом із тим самим товаришем — 50 на 50.

— Що для Вас "Спортпрогноз" — розвага чи можливість заробити?

— По-перше, мені це цікаво, адже захоплююся футболом із дитинства. По-друге, в моєму віці потрібно підтримувати себе в тонусі. Щоб підготуватися до тиражу, проводжу за комп'ютером не менше трьох годин — шукаю необхідну інформацію щодо кожної команди, вивчаю статистику тощо. Іншими словами, для мене "Спортпрогноз" — це тренування пам'яті та гімнастика для розуму. Коли тобі 70 років, дуже важливо підтримувати стан мозку в працездатному стані, тому він завжди має бути під навантаженням.

— Які плани на 360 000 гривень?

— Витратити гроші не так і складно. Тут і дітям потрібно допомогти, і ремонт у нас невеликий. Думаю, тисяч сто полетять одразу, навіть не помічу. Можливо, щось покладу в банк на депозит, адже гроші мають працювати, а не просто лежати.

Андрій ЮЩЕНКО


Поділитись:
17 лютого 2022
Ми у Viber!