0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Житель Хмельницького виграв 500 000 гривень у лотерею

13 лютого 2022 року житель Хмельницького Роман Бекешко в прямому ефірі лотереї «Лото-Забава» виграв 500 000 гривень.

За словами переможця, лотерейні білети він купує вже років десять. Щоб збільшити свої шанси на виграш, Роман реєструвався на участь у конкурсі «Багаті та відомі», який проводиться серед запрошених до студії учасників. План спрацював - його запросили на прямий ефір, де і пощастило виграти пів мільйона гривень.

У телевізійній студії переможцю за жеребом дісталось 9-те місце. Так сталося, що саме на це місце вказало «Колесу фортуни», яке обертав ведучий Анатолій Гнатюк. Спочатку Роман виграв 50 000 гривень, а далі на нього чекала Супер гра, під час якої учасник власною рукою збільшує виграш у 2, 5 чи 10 разів. Цього дня удача була на боці жителя Хмельницького — і він виграв максимальні 500 000 гривень!

Переможець розповів, що вдома за нього вболівали дружина Любов та донька Юлія, якій через кілька днів, 19 лютого виповниться 17 років. Роман Васильович дуже хотів виграти для донечки якомога більшу суму, щоб зробити достойний подарунок до Дня народження.

Родина Бекешко переїхала на Хмельниччину в 2014 році з Луганська. Роман - підприємець, займається торгівлею. «Лото-Забава» для нього завжди була і улюбленою розвагою, і надією на лотерейне диво. Вийшло так, що диво сталося 13-го числа, і для Романа, за його словами, це додатковий шок.

«Виграти пів мільйона 13-го — ну це просто фантастика!» — говорить переможець.

Цікаво, що в цей же день учасник лотереї з міста Суми виграв один мільйон гривень, і це вже 5-тий лотерейний мільйонер «Лото-Забава» в цьому році.

До речі, напередодні, 12 лютого у Хмельницькому виграли у лотерею «Мегалот». Як повідомляють, у лотерейній компанії «М.С.Л.» наразі невідомий щасливчик виграв майже 55 тисяч гривень.


Поділитись:
15 лютого 2022
Ми у Viber!