0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортпрогноз: і знову джекпот за 5 гривень!

Від того моменту, як у "Спортпрогнозі" був зірваний попередній джекпот, не минуло й двох тижнів. І ось ми маємо нагоду привітати чергового переможця – вже третього у 2022 році! Він вгадав 12 результатів у 788 тиражі, всі матчі якого проходили в понеділок. Переможну ставку було зареєстровано безпосередньо на нашому сайті, це всього лише 5 гривень. Іншими словами, щасливим виявився єдиний заповнений варіант...

Перший джекпот 2022 року теж зірвали в понеділок – тоді мешканець Херсона виграв 370 000 гривень. Володарем другого джекпоту став прогнозист із Тернополя, що заробив 400 000 гривень. І ось третій джекпот за 37 тиражів або п'ять із лишком тижнів – 360 000 гривень. Загалом виходить більше мільйона, а рік тільки починається!

Потрібно сказати, що 788 тираж обійшовся без сенсацій. Найнесподіванішою була нічия між "Салернітаною" та "Спецією" в італійській Серії А (23% ставок). Наш Віктор Коваленко пропускав гру через травму, а його команда повезла додому одне очко. В той же час "Салернітана" так і залишилася на останньому місці. І це при тому, що в складі цього клубу виступає майже легендарний Франк Рібері.

Матч чемпіонату Греції був перенесений через спалах коронавірусу в "Атромітосі". Жеребкування присудило перемогу господарям (24%). Звісно, це не найочевидніший результат у цій парі, але для нашого переможця була потрібна саме "одиниця". Хто знає, якби підсумок жеребкування був іншим, то й джекпот дістався б іншому учаснику.

У будь-якому разі, щоб зірвати джекпот із п'яти гривень, необхідно володіти не тільки глибокими футбольними  знаннями, а й чудовою інтуїцією. Та й без удачі тут не обійтися - без неї джекпоти не зриваються в принципі. Вітаємо чергового переможця та чекаємо, коли в "Спортпрогнозі" з'являться нові.


Поділитись:
9 лютого 2022
Ми у Viber!