0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Житель Борисполя виграв 250 000 гривень у лотерею

6 лютого 2022 року житель Борисполя Київської області під час прямого ефіру лотереї «Лото-Забава» виграв 250 000 гривень. Йому пощастило в одному з конкурсів під назвою «Багаті та відомі».

Переможцем виявився Василь Олексійович Підгора, який цього разу вже вп’яте випробовував свою удачу в прямому ефірі. І саме зараз йому пощастило виграти по-справжньому великий приз.


Лотерейні білети він купує вже багато років. Щоб збільшити свої шанси на виграш Василь Олексійович реєструється на розіграш у студії, де під час прямого ефіру проводиться конкурс «Багаті та відомі».

За правилами лотереї, переможець цього конкурсу обирається за допомогою спеціального «Колеса фортуни». Учасник, на номер якого вкаже «Колесо фортуни», автоматично  виграє 50 000 гривень. Потім переможець власною рукою гарантовано збільшує свій виграш у 2, 5 чи 10 разів. 


53-річний військовослужбовець з Борисполя зайняв у студії місце під номером 4. Пізніше саме на це місце вказало «Колесо фортуни», а потім Василь Олексійович збільшив свій виграш у 5-ть разів і виграв 250 000 гривень.

Щасливий батько й дідусь має одного сина та трьох онуків, тому добре знає, куди підуть виграні гроші.

Нагадаємо, щоби стати гостем студії, треба замовити на білеті комбінацію «Багаті та відомі» за 2 гривні та зареєструвати її на сайті msl.ua, за допомогою мобільного додатка чи надіславши СМС-повідомлення з комбінацією на номер 330. З детальними правилами участі можна ознайомитися тут.

До речі, в цей же день ще двоє учасників виграли в лотерею по 500 000 гривень. Відомо, що вони з Чернігова та Одеси.

Переглянути, як це відбувалося можна у записі розіграшу на офіційному YouTube каналі лотереї за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=X250OFvVBos


Поділитись:
9 лютого 2022
Ми у Viber!