0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Жителька Каховки забрала виграний у лотерею автомобіль

19 грудня у день Святого Миколая Наталії Неверовій з Каховки пощастило виграти у лотерею один з автомобілів Citroën C-Elysée, які розігрувалися в акції від «Лото-Забава».

Нещодавно жінка приїхала до столиці забрати виграний автомобіль, а ми взяли у неї коротке інтерв’ю.

- Наталія, які емоції від виграшу у лотерею?

- Чудові! Мені досі не віриться, що це реальність. Навіть сидячи у авто, тримаючи в руках ключі, я досі гадаю, невже таке дійсно трапилося зі мною? Це точно не розіграш? Але ж ні, тепер це дійсно моя машина, вона така гарна! Мене дуже тепло зустріли у Києві, всі такі доброзичливі.

- Давно купуєте лотерейні білети?

- Вся моя рідня бере участь в цій лотереї. Найактивніший учасник - моя мама, Марія Іванівна. Вона взагалі бере участь у ній вже більше 20 років! До речі, колись вона виграла у «Лото-Забава» 200 000 гривень. Я часто купую білети для неї, а собі тільки під час проведення акцій.

- Багато грошей витратили, щоб виграти автомобіль?

- На цю акцію потрібно було купити 4 білета, а я вирішила купити ще й 5-тий. Саме він став виграшним. Я брала білети по 45 гривень, щоб взяти участь ще й в інших конкурсах, тому можна сказати, що виграла машину за 225 гривень.

- А як ви дізнались про виграш?

- Мені подзвонили з лотерейної компанії «М.С.Л.» і привітали з виграшем. Сказали, що виграла автомобіль та запитали що я обираю – саму автівку чи її грошовий еквівалент. Звісно, я вирішила поділитись радістю і порадитись з чоловіком.

- І як він відреагував?

- Він мені не повірив. Я йому тлумачу, як це ти не віриш, якщо виграшний білет у моїй сумці лежить?! Він думав, що мене хтось розігрує, а потім він здався (сміється) і ми вирішили, що обираємо автомобіль. У нього вже є автомобіль, а тепер в нас обох є машини, тільки в мене новенька з автосалону.

- Давно за кермом?

- Ой, ні. До цього часу я була штурманом у свого чоловіка, у мене все ще попереду. Я про це дуже мріяла, дуже хотіла. Щоправда не думала, що авто в мене з’явиться завдяки лотереї. Це чудо!

- Поздоровляємо вас!

- Дякую!


Поділитись:
2 лютого 2022
Ми у Viber!