0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: 1 000 000 гривень виграно онлайн

У «Лото-Забава» з’явився 424-й мільйонер! Відомо, що свій білет щасливчик купив 17 січня о 10:52 онлайн на сайті msl.ua. Це вже 4-й мільйонер цього року і 2-й мільйонер, який придбав «Лото-Забава» саме онлайн. Вартість виграшного білета склала 45 гривень.

Усього у рамках 1173 тиражу «Лото-Забава» було виграно головних призів на суму 1 500 000 гривень.

Головним переможцем конкурсу «Багаті та відомі», який проводиться серед учасників у студії, став учасник № 25 Олександр Анатолійович Коноплич із Полтави. Йому пощастило виграти максимальні 500 000 гривень! До речі, своє місце у студії він отримав, завдяки соціальній мережі Facebook.

До студії він потрапив вперше в житті, хоча білети купує давно. А з «Лото-Забава» познайомився ще раніше, коли разом із батьками дивився перші телерозіграші. Незважаючи на молодий вік, переможець є батьком трьох дітей: Олександри, Анастасії та Микити. «У мене велика сім’я, тож я не стану довго ламати голову над тим, як витратити цей виграш,— говорить переможець. —А буду думати, як ще раз виграти таку приємну або навіть більшу суму».

Бажаємо Олександру та його рідним здоров’я, щастя і нових перемог!

У конкурсі «Мані на дивані» відзначилися учасники з Полтави та Кривого рогу. Перший - пан Валерій - додзвонився до студії. Другій учасниці, пані Анастасії зателефонували зі студії. Обидва дивилися програму у прямому ефірі й виграли по 10 000 гривень.

Вітаємо усіх переможців та радимо їм звернутися на нашу гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання докладної інформації, щодо оформлення виграшів. Дзвінки по Україні – безкоштовні.

Звертаємо вашу увагу, що усі виграші виплачуються у строки, вказані в Умовах проведення лотереї, що розміщенні на сайті «М.С.Л.».

Хочемо нагадати, що розіграші лотереї проходять щонеділі о 9:00 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Купуйте лотерейні білети на нашому сайті, а також у точках продажу лотерей «М.С.Л.»!

До речі, лотерейні білети можна також дарувати рідним і близьким, завдяки спеціальному онлайн сервісу на нашому сайті.

Джекпот розміром 3 000 000 гривень чекає на вас!


Поділитись:
31 січня 2022
Ми у Viber!