0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортпрогноз: джекпот на день народження!

Джекпоти в "Спортпрогнозі" зриваються по-різному. Перший джекпот у 2022 році виграв мешканець Херсона, який витратив на гру 1280 гривень. Він зіграв за системою, де було чотири "ординари" та вісім "подвійних". Від того часу минуло трохи більше двох тижнів, і в 776 тиражі ми отримали нового переможця. Ним став Андрій із Тернополя, який заповнив лише два варіанти. Найдивовижніше полягає в тому, що один із них виявився стовідсотково точним. Андрій виграв 400 000 гривень, а вже наступного дня поділився своєю радістю з читачами нашого сайту.

— Як давно продовжується ваше захоплення "Спортпрогнозом"?

— Про "Спортпрогноз" знаю вже давно, але активно граю десь три-чотири роки. Вперше спробував тоді, коли з'явилася можливість робити ставки в інтернеті. Це дуже зручно — можна зареєструвати прогнози, особливо не відриваючись від справ.

— За цей час траплялися великі виграші?

— Звісно, настільки великих ще не було. Це мій перший джекпот, а раніше бували дрібні виграші. Кілька разів підбирався дуже близько до головного виграшу, але зірвати його не вдавалося.

— Як часто граєте в "Спортпрогноз"?

— Граю регулярно, але не кожен тираж. Великими ставками не захоплююся. Цього разу зробив дві ставки по п'ять гривень. В одній вгадав вісім результатів, тоді як інша вийшла ідеальною.

— Яким має бути тираж, щоб Ви у нього зіграли?

— Буває по-різному. Іноді відразу видно, що в цьому тиражі немає жодних шансів, і я його пропускаю. Чесно кажучи, на перший погляд 776 тираж мені теж не сподобався — видався занадто складним. Але потім придивився і вирішив зіграти. Було якесь передчуття, що саме зараз має все скластися. І воно мене не підвело!

— У 776 тиражі було дві сенсації, але Ви їх вгадали. Зокрема, Ви поставили на гостьову перемогу "Сент-Етьєна", який посідає останнє місце в чемпіонаті Франції. Чому так вирішили?

— Я давно цікавлюся футболом, тож маю свій погляд на деякі речі. У статистику особливо не заглиблююся, можу хіба що подивитися, як команди зіграли останні матчі. Після цього роблю висновки та вирішую, як поставлю на ту або іншу пару. Та в основному покладаюся на власну інтуїцію.

— Як слідкуєте за матчами, на які робили прогнози?

— Спостерігаю в інтернеті. Дивлюся рахунок, коли гра вже завершилася, по ходу матчу краще не дивитися. У 776 тиражі спочатку зійшлися ранні матчі. Виникла надія, але попереду були поєдинки чемпіонату Шотландії. Звісно, довелося трохи понервувати, але як без цього. Коли дізнався про останній результат, поділився радістю з сім'єю.

— Вже знаєте, на що витратите виграш?

— На що витратимо гроші, вирішимо разом, коли їх отримаємо. Мабуть, щось придумаємо. Але в будь-якому разі подарунок на свій день народження я вже отримав. Тираж проходив у середу, а в суботу мені виповниться 47 років.

— За яку команду вболіваєте, окрім тернопільської "Ниви"?

— Ще з 80-х років симпатизую "Дніпру". Закохався у цю команду тоді, коли вони двічі вигравали чемпіонат СРСР. Пам'ятаю той легендарний склад із Протасовим та Литовченком — у Кучеревського була чудова команда. Одним словом, підтримую "Дніпро" й досі. А щодо зарубіжного футболу, то майже завжди вболіваю за італійські клуби.

Андрій ЮЩЕНКО


Поділитись:
28 січня 2022
Ми у Viber!