0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Інтерв’ю з власницею півмільйона гривень лотереї «Десять перлин»

Зовсім нещодавно у миттєвій скретч-лотереї «Десять перлин» зірвали 500 000 гривень! Трапилося це 10 січня у Бердичеві Житомирської області. Тепер ми раді повідомити, що переможець уже звернувся до нас для оформлення виграшу, а ми, скориставшись можливістю, взяли кілька коментарів.

Звати переможницю – Марина Кравець. Вона працює звичайним касиром у одному з місцевих магазинів а лотерейні білети купує вже понад 15 років. Має чоловіка, який також розділяє хобі Марини та який жартома каже, що саме завдяки йому цей виграш став реальністю. Більше деталей нижче:


-  Пані Марино, як давно Ви купуєте лотереї?

-  Вже досить давно – ще коли у «Лото-Забава» були різнокольорові картки. Але зараз купуємо тільки миттєві лотереї. Все розпочалося з бажання купити власну автівку. Точніше виграти на нього гроші. Можна сказати, що це була наша мрія. І ось, тепер, здається, мрія здійснилась! 

-  Пригадайте той день, коли Ви виграли. Які були емоції?

-  У той день, коли це все трапилося, ми з чоловіком пішли за покупками. Зайшли разом до магазину і, як завжди, вирішили взяти собі один квиточок. Спочатку взяла «Карти в руки» - трапився виграш 20 гривень. На ці ж гроші взяла «Десять перлин» і вже там на мене чекали 500 000. Які були емоції? Це був справжній шок. У мене тряслися коліна, руки і було стабільне відчуття, що це все відбувається не зі мною. Що це якась видумка чи жарт такий. Навіть просила, щоб мене хтось ущипнув. 

-  Добре, що чоловік був поруч. У нього були такі ж емоції?

-  Він був більш стриманий, але також шокований. Дійсно добре, що він був поруч – ті 20 гривень, на які я купила перший білет були саме його. Тепер ходить і жартує, що везучою насправді була не моя рука, яка взяла лотерейний білет, а саме він та його двадцятка. 

-  А ви вже встигли ще з кимось поділитися радісною новиною?

-  Так, мама моя також вже знає про виграш, бо працює у тому ж магазині, де ми купували продукти. Коли все трапилося, її дівчата, які там на касі сиділи, бігом побігли її шукати і розповідати новину. У неї також був шок. Швиденько прибігла до нас і каже: «Та такого бути не може! Та це неможливо!». А я їй демонструю білет і відповідаю: «Ну як же неможливо, якщо ось, прямо у моїх руках все, подивись!». Там стільки емоцій було, стільки радощів, що жартома вже збирались швидку викликати.


Лотерея «Десять перлин» відноситься до так званих скретч-лотерей. Це – один з найбільш популярних та впізнаваних видів лотерей у всьому світі. Щоб визначити виграшність того чи іншого білета, учасник має стерти на ньому один або більше спеціальних захисних шарів та слідувати правилам гри. Вони надруковані одразу на білеті. 

Завдяки тому, що лотерея - миттєва, учасник може одразу у пункті розповсюдження дізнатися розмір свого виграшу.

Більш детальну інформацію про лотерею можна дізнатися на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» або за телефоном безкоштовної гарячої лінії 0 800 21 00 65.

Вигравайте в лотереї «М.С.Л.»!


Поділитись:
14 січня 2022
Ми у Viber!