0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: авто виграла керівник відділення банку з Кіровоградщини

9 січня виграли п’ятий акційний автомобіль від «Лото-Забава»! Його власницею стала 40-річна Вікторія з міста Мала Виска Кіровоградської області, яка займає керівну посаду в одному з банків міста. Свій виграш переможниця називає щасливою випадковістю, адже вона вперше купила білети «Лото-Забава» після достатньо довгої перерви.

«Раніше я часто купувала білети «Лото-Забава», але мені не щастило щось виграти, - розповідає Вікторія. - Через це я  майже перестала купувати лотерейні білети. А ось мій чоловік вирішив не зупинятися, і переключився з «Лото-Забава» на «Мегалот». Там дуже великий джекпот!

Так як у нас в районі мало де можна купити лотереї, я зареєструвалась на сайті «М.С.Л.», щоб комфортно у зручний час купувати пару білетів «Мегалот».

Минулого тижня я поповнювала рахунок на сайті для чоловіка, а мені висвітилось «Приймайте участь в акції «Лото-Забава». Ну я і вирішила спробувати виграти щось у «Забаві» після довгої перерви. Якщо чесно, я навіть і не знала, що там машина розігрується.

А згодом отримала неочікуваний дзвінок від представника компанії, який повідомив мені, що я виграла машину! Спочатку я не повірила і подумала, що це жарт. Чемно поспілкувалася з людиною, але все одно не повірила.

Потім я зайшла в особистий кабінет на сайті, щоб перевірити білети, і виявилось, що один з них – виграшний! Це був шок! Чоловік мій також спочатку не повірив, а тепер місця собі від радості не знаходимо. У нас немає машини, а тут так несподівано нам пощастило.

Звісно, ми вибрали машину, а не грошовий еквівалент призу. Тепер з нетерпінням очікуємо на момент, коли отримаємо ключі від неї. Ну і тепер разом з «Мегалот» ми знову почали купувати білети «Лото-Забава». Вже маємо кілька на наступний тираж».

Нагадаємо, що протягом 5-ти тиражів (1166-1170), відбувались акційні розіграші «Лото-Забава» під час яких  додатково розігрувались 5 автомобілів Citroën C-Elysée.

Переможцями стали:

1.  Дарічук Георгій Штефанович з Чернівців, який вже отримав ключі від свого авто

2.  Наталя Миколаївна з Каховки Херсонської області

3.  Віктор Олександрович з Одеси

4.  Михайло Васильович з Золочіва, який обрав грошовий еквівалент призу та

5.  Вікторія Іванівна з міста Мала Виска Кіровоградської області.

Вітаємо наших переможців та бажаємо їм нових виграшів у «Лото-Забава» - улюбленій лотереї українців!


Поділитись:
14 січня 2022
Ми у Viber!