0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Акція від «Лото-Забава»: четверте авто виграно! Лишилось ще одне, ТВОЄ!

2 січня 2022 року в Новорічній акції від «Лото-Забава» було виграно четвертий з п’яти автомобілів CitroënC-Elysée.

Переможець четвертого акційного розіграшу вже оформив документи на виграш.

Михайло Васильович із Золочіва Львівської області обрав замість авто грошовий еквівалент призу, який складає 500 000 гривень.

В «Лото-Забава» він бере участь майже з перших тиражів лотереї і дуже щасливий, що його наполегливість і віра у виграш, таки принесли свої результати. Михайло Васильович дивився прямий ефір під час якого доля обрала саме його акційну ігрову комбінацію і неймовірно зрадів своєму виграшу. Оскільки у Михайла Васильовича вже є авто і наміру його міняти в нього немає, то він вирішив замість автомобіля обрати грошовий еквівалент призу.

Ми вітаємо переможця з його довгоочікуваним крупним виграшем і сподіваємось, що йому ще не раз пощастить стати переможцем лотереї.

А вже цієї неділі ми розіграємо останнє авто.

Citroën C-Elysée чекає саме на Вас!

Не пропустить розіграш лотереї! Відкладати нікуди, треба перевіряти, що ж доля приготувала в 2022  році! Щоб стати власником цього авто, вам необхідно купити від чотирьох білетів «Лото-Забава» на наступний тираж і зареєструвати акційну комбінацію за допомогою смс на номер 330. Вартість одного акційного білета – 25 гривень (в акції приймають участь білети з «Парочкою»). Чим більше білетів – тим більше шансів на виграш! Крім цього ви можете виграти сотні тисяч і навіть мільйони гривень під час основного розіграшу лотереї та у численних конкурсах від «Лото-Забава».

Під час розіграшу в прямому ефірі серед унікальних додаткових акційних комбінацій за принципом випадковості визначається одна виграшна комбінація, власник якої і стане власником нового автомобіля.

Для оформлення виграшу переможець повинен, зверніться на гарячу лінію МСЛ за номером телефона 0 (800) 21 00 65 (дзвінки в межах України безкоштовно).

З детальними умовами акції ви можете ознайомитися тут.

А за цим посиланням ви можете подивитися сюжет про першого переможця акції.

Купуйте лотерейні білети на нашому сайті, а також у точках продажу лотерей «М.С.Л.»!

У нас дуже багато великих призів, які на вас чекають!


Поділитись:
6 січня 2022
Ми у Viber!