0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Володар гри»: продавець лотерей мало не впала зі стільця

Як ми нещодавно повідомляли, напередодні Нового року у Броварах невідомий щасливчик виграв 500 000 гривень у електронну миттєву лотерею «Володар гри».

Оскільки лотерея миттєва, то переможець одразу дізнався про факт виграшу. Він вже зателефонував на Гарячу лінію і отримав консультацію щодо процедури оформлення виграшу, а ми вже мали змогу розпитати його про враження від виграшу півмільйона гривень.

Переможцем виявився Володимир Володимирович К., який народився у 1968 році. У лотереях він бере участь дуже давно, тому називає себе постійним учасником лотерей. Серед усього різноманіття лотерей «М.С.Л.» він має улюблену – числову лотерею «Мегалот», він намагається не пропускати жодного тиражу. Кілька років тому, виграв в неї 15 000 гривень. І навіть виграш у лотерею «Володар гри» пов’язаний з лотереєю «Мегалот», адже в цей день він купляв білети саме цієї лотереї, а заодно купив і миттєві лотереї:

-  Я купив кілька білетів лотереї «Мегалот», як зазвичай, з автоставкою (тобто вибір чисел довірив зробити комп’ютеру), а також попросив продати мені три миттєві лотереї. Білети я на перевіряв, одразу попросив продавця дізнатися чи є в них виграш, - розповідає Володимир Володимирович.

-  Вона просканувала їх і мало не впала зі стільця! Я одразу зрозумів, що щось сталося. Дивлюся на неї, а вона каже: «Ви виграли 500 000 гривень!». Я не повірив, а вона каже «Так-так, це правда, забирайте свій білет і телефонуйте у компанію, оформлюйте виграш».

Ось така в мене історія виграшу. Тепер ось оформлю всі документи і буду очікувати на виплату виграшу. Планів на ці гроші в мене ще нема, бо я буду будувати їх коли гроші вже будуть на руках.

Але! Я все одно мрію, що таки зірву джекпот «Мегалота», тому не буду на цьому зупинятися, вчора купив білети на сьогоднішній тираж. Кілька миттєвих лотерей я також купив, сподіваюсь мені ще пощастить!

Дуже дякуємо Володимиру Володимировичу за коментарі і бажаємо йому здоров’я і щоб йому таки пощастило здійснити свою лотерейну мрію.

Нагадаємо, що «Володар гри» - це електронна миттєва лотерея родини «Швидкограй». Особливою ознакою саме цієї лотереї є квиток, на якому розташовано одразу три гри. При цьому правила кожної з них зазначаються одразу на ньому. Ще більш привабливою лотерею робить той факт, що майже кожен другий  квиток – виграшний!

Ще одна особливість лотереї – її миттєвість. Тобто про факт виграшу та його розмір можна дізнатися одразу на точці продажів, як це відбулося із Володимиром Володимировичем.

Також ви можете спробувати удачу і в інших лотереях «М.С.Л.». Лотерейні білети можна купити зараз на нашому сайті або у точках продажу лотерей.

У нас ще дуже багато великих призів!


Поділитись:
5 січня 2022
Ми у Viber!