0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Хрестики нолики»: у Києві виграно 50 000 гривень!

24 грудня 2021 року у Києві в миттєву лотерею «Хрестики нолики» виграно максимально можливий приз 50 000 гривень. Щаслива точка продажу знаходиться на вулиці Декабристів, 2а.

За виграшний лотерейний білет заплатили 20 гривень. Власницею виграшу стала 38-річна Олександра Анатоліївна В..

«Я дуже зрідка купляю лотерейні білети. Кілька разів за своє життя я купляла білети «Лото-Забава» та якісь миттєві лотереї, але мені жодного разу не щастило.

Цього разу ми з подругою проходили повз лотерейний магазин і вирішили напередодні свят випробувати свою долю. Я купила кілька миттєвих лотерей і в одному з білетів опинився виграш – 50 000 гривень. Я приємно здивувалась.

Тепер очікую на виплату виграшу.  Планів на ці гроші в мене не має. Для мене це не велика сума, але це все одно дуже приємний бонус і пересвідчившись, що в лотереї таки виграють, мабуть, я буду частіше купляти лотерейні білети».

Ми вітаємо Олександру Анатоліївну з виграшем головного призу миттєвої лотереї «Хрестики нолики» та бажаємо їй ще безліч виграшів у майбутньому.

Що ж до самої лотереї, то одна з найбільших переваг лотереї «Хрестики нолики» - її правила, адже  їх знають всі. Щоб виграти грошовий приз, необхідно закреслити горизонталь, вертикаль або діагональ. При цьому, розмір призу вказаний одразу на квитку поруч із лінією.

Дізнатися більш детально про правила гри та умови проведення лотереї можна на окремій сторінці нашого офіційного сайту, або за телефоном гарячої лінії 0 (800) 21 00 65.  Дзвінки по Україні – безкоштовні.

Бажаємо всім не втрачати можливості стати переможцем лотерей компанії «М.С.Л.»! Купуйте білети на сайті msl.ua та у точках продажу лотерей. У нас безліч великих призів!


Поділитись:
5 січня 2022
Ми у Viber!