0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: акційний автомобіль виграно у Золочіві, акція продовжується!

Як ми повідомляли раніше, 1169 тираж видався дуже вдалим для учасників «Лото-Забава», виграно і джекпот розміром 3 000 000 гривень, і ще п’ять учасників виграли по 200 000 гривень в основному розіграші. Але крім цього, цієї неділі відбувся вже четвертий акційний розіграш автомобіля від «Лото-Забава».

Власником або власницею новенького CITROЁN C-Elysée став учасник, який 28 грудня купив 4 білета лотереї у місті Золочів на точці продажу лотерей на вулиці Кармелюка, 12. Виграшним став білет №0059099.

Щиро вітаємо переможця і очікуємо на його коментарі з приводу цієї події!

Хочемо нагадати, що в «Лото-Забава» проводиться акція, присвячена Новорічним святам!

П’ять тиражів поспіль, починаючи з 12 грудня, серед учасників додатково розігрують по крутому автомобілю марки CITROЁN. Грошовий еквівалент кожного авто становить 500 000 гривень! І попереду ще один акційний розіграш!

Тобто, наступної неділі один з учасників акції обов’язково виграє п’ятий автомобіль!

А власник першого автомобіля, що розігрувався у акції, вже отримав свій автомобіль, як це відбулося, ви можете подивитися тут.

А ми продовжуємо розповідати про неймовірний 1169-й тираж, під час якого виграли всі можливі призи.

У конкурсі «Парочка» виграно головний приз – 300 000 гривень. Переможцем став учасник, який купив білет №0084248 у місті Артемівськ Донецької області. Білет куплено 29 грудня на точці продажу лотерей, що знаходиться на вулиці Воровського, 4. За лотерейний білет щасливчик заплатив 25 гривень.

У конкурсі «Багаті та відомі» переможцем  став Дмитро з Києва, який виграв 100 000 гривень, а у конкурсі «Мані на дивані» переможницею стала пані Леся з Полтави, яка виграла 10 000 гривень і пан Олег із Рівного, який виграв 5 000 гривень.

Ми вітаємо переможців і нагадуємо, що придбати білети «Лото-Забава» на наступний тираж можна вже зараз на нашому сайті та у пунктах розповсюдження лотерей. Тож не пропустить свій шанс стати власником нового автомобіля, або навіть джекпоту!

Нагадуємо, що лотерейні білети можна також дарувати рідним і близьким, завдяки новому сервісу на нашому сайті. Скористатися ним можна вже зараз.

Самі розіграші лотереї відбуваються щонеділі о 9:00 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційномусайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Бажаємо успіху і стежте за новинами!


Поділитись:
4 січня 2022
Ми у Viber!