0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Неймовірно! П'ять жеребкувань і джекпот!

Європейський футбол накрила чергова хвиля коронавірусу. Останнім часом рідкісний "спортпрогнозівський" тираж обходиться без жеребкування, але такі правила гри. Особливо від переносів страждають англійські ліги, де матчі скасовуються буквально "пачками". Звісно, всім нам дуже хочеться, щоб усі результати визначалися безпосередньо на футбольному полі, але іноді трапляється так, що деяким прогнозистам неймовірну удачу приносить саме жеребкування.

Попередній джекпот в українському тото номер один був зірваний минулого понеділка, коли проходив розіграш 743 тиражу. Тоді не відбувся лише один матч, але це не завадило одному з учасників виграти 452 788 гривень. У 747 тиражі жеребкувань було відразу п'ять! Здавалося, заволодіти джекпотом за таких обставин абсолютно нереально, але в "Спортпрогнозі" немає нічого неможливого!

У це складно повірити, але майбутній переможець витратив на гру лише 15 гривень. У парі "Бернлі" - "Евертон" він використав "систему на 3", всі інші матчі були закриті так званими "ординарами". Переможець не тільки вгадав результати всіх жеребкувань, але й правильно спрогнозував головну сенсацію тиражу – нічию між "Юніоном" і "Гентом" у чемпіонаті Бельгії (20% ставок). Загальний виграш за чеком склав 281 258 гривень!

Вдруге за тиждень головний виграш дістався прогнозисту, що зареєстрував свої прогнози прямо на нашому сайті. Загалом івід початку року зірвано вже 29 "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 10 700 000 гривень! До кінця 2021 року ще залишилося кілька тиражів, тому цілком може відбутися і тридцятий джекпот за рік. Вітаємо нового переможця!


Поділитись:
28 грудня 2021
Ми у Viber!