0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортпрогноз: більше десяти мільйонів на джекпоти!

Чим ближче до кінця року, тим менше цікавого футболу стає в Європі. Особливо дефіцит футбольних подій відчувається по понеділках, коли елітні клуби здебільшого відпочивають. У програмі 743 тиражу не було топових матчів, але завдяки високому джекпоту він зібрав доволі солідну ігрову аудиторію. На кону було 450 000 гривень, відтак гра була того варта!

Відразу потрібно сказати, що один із матчів 743 тиражу не відбувся. Європейські країни дуже швидко накриває чергова хвиля коронавірусу, і тепер вона дісталася Іспанії. "Луго" та "Альмерія" не змогли зіграти через спалах хвороби в таборі господарів. Фаворитом пари від самого початку вважалися гості, вони й перемогли за результатом жеребкування (61% ставок).

Загалом у програмі було відразу сім матчів із показником "угадуваності" понад 50%. Натомість сенсації та навіть дрібні несподіванки оминули тираж стороною. Найнесподіванішою стала нічия між Йонг АЗ та "Ден Босх" у другому дивізіоні чемпіонату Нідерландів (23%).

Отже, в історії "Спортпрогнозу" траплялися значно складніші тиражі, та пройти всю дистанцію без помилок все одно було непросто. Невипадково зробити це вдалося лише одному прогнозисту, який вгадав усі 12 результатів. Він зіграв за системою та витратив на гру 2160 гривень. Для чотирьох матчів було застосовано "систему на 2", у трьох парах майбутній переможець перебрав усі можливі варіанти, ще п'ять поєдинків були закриті одиночними пострілами, причому в усіх "ординарах" перемогла друга команда ("Альмерія", "Фарул", "Умраєніспор") , "Де Графсхап" і "Мюнхен-1860").

Переможну ставку було зареєстровано прямо на нашому сайті. Потрібно віддати належне переможцю, який витратив однозначні прогнози на п'ять найочевидніших матчів. Сенсація цілком могла трапитися в левантійському дербі, де по ходу першого тайму з різницею у два м'ячі вигравав "Леванте". Але "Валенсія" зробила "камбек", до того ж у цьому поєдинку нашого переможця влаштовувала навіть нічия. Загальний виграш за чеком склав 452 788 гривень!

Черговий "спортпрогнозівський" джекпот став уже 28-м у 2021 році. Загальна сума зірваних джекпотів – 10 420 000 гривень! Втім, час до кінця року ще є, відтак ще можна поборотися за нові джекпоти. Вітаємо переможця!


Поділитись:
21 грудня 2021
Ми у Viber!