0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Girlpower! На дитячому турнірі з хокею найкращим воротарем стала дніпрянка

17-19 грудня 2021 року на льодовій арені «Льодограй» (м. Богуслав, Київська область) відбувся турнір з хокею «Кубок Святого Миколая» на призи Голови Київської ОДА Василя Володіна серед юнаків і дівчат 2013-2014 року народження.

Серед учасників була команда дівчат «Queens Junior» з Дніпра. Так само дівчата на рівних грали й у командах хлопців. Одна з них, Єва Цемкалова з команди «Дніпро» (місто Дніпро), отримала нагороду як кращий воротар турніру. А всього у турнірі взяли участь 11 команд.


Переможцями турніру «Кубок Святого Миколая» стали:

1 місце: «Ягуар», м. Дніпро.

2 місце: «Queens Junior», м. Дніпро.

3 місце: «Шершні», м. Богуслав.


Найкращими гравцями стали:

Воротар - Єва Цемкалова, ХК «Дніпро», м. Дніпро.

Нападник - Тімофій Бобров, ХК «Кременчук», м. Кременчук.

Захисник - Гліб Абраменко, ХК «Сокіл», м. Київ.

Проведення турніру відбулось за підтримки Київської обласної державної адміністрації та Голови КОДА Василя Володіна спільно з Федерацією хокею України, брендом «Лото-Забава» та компанією «Агродом Холдінг».


Довідка:

Льодова арена «Льодограй» збудована у 2014 році у місті Богуслав за 100% фінансування оператора державних лотерей «М.С.Л.» («Лото-Забава», «Мегалот», «Спортпрогноз» та ін.).

Будівництво льодової арени та фінансування богуславської дитячої хокейної команди «Шершні» й команди фігуристів є підтвердженням соціальної спрямованості лотерей на підтримку дитячого спорту в Україні.

На арені «Льодограй» тренується більше 450 дітей різного віку, які вже стали призерами і золотими медалістами українських та міжнародних змагань.


Поділитись:
21 грудня 2021
Ми у Viber!