0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможці регіональних конкурсів серед розповсюджувачів лотерей «М.С.Л.»

Минулого тижня ми розповідали про конкурс «Кращий продавець року», у якому беруть участь продавці, які працюють у пунктах розповсюдження власної мережі ТОВ «М.С.Л.».

Ми вже представили вам переможців обласних конкурсів, а сьогодні познайомимо з переможцями регіональних конкурсів. Саме один з них і стане переможцем Всеукраїнського конкурсу.

Дніпровський регіон. Кулик Валентина Олексіївна працює у компанії «М.С.Л» вже понад 10 років, на даний час— у «ЛОТО маркеті»» за адресою: м. Дніпро, вул. Пастера, 14. Відповідальна, серйозна та надійна людина. 

Закарпатський регіон. Філіпова Надія Леонідівна працює у «ЛОТО маркеті» за адресою: м. Ужгород, вул. Бородіна, 1. Доброзичлива та надійна.

Західний регіон. Ігошина Наталiя Сергіївна, фірмовий стіл «М.С.Л.», ТЦ «Ліон», м. Рівне. У колег користується довірою. Відзначається загальною культурою та високими моральними якостями.

Київський регіон. Іваненко Надія Михайлівна, фірмовий острівець «М.С.Л.», м. Черкаси, м-н «Плазма», вул. Шевченка 145. Надзвичайно цілеспрямована людина. Чудовий наставник. Любить свою роботу та отримує від неї задоволення! Головне життєве правило: «Люби людей, і вони відповідатимуть тобі взаємністю!».

Південний регіон. Лиско Таїса Петрівна, «ЛОТО маркет», м. Херсон, просп. 200-річчя Херсона, 8. Добра, чуйна людина, може знайти підхід до будь-якого учасника лотерей, зацікавити, щиро привітати у разі виграшу та підбадьорити у разі програшу. Недаремно постійні учасники з усіх районів міста приїжджають купляти лотереї саме до неї.

Подільський регіон. Горбунова Раїса Володимирівна, фірмовий стіл, м-н «Спорттовари», м. Житомир, вул. Михайлівська 21. Сама брала участь у розіграші «Лото-Забава» у студії в 2001 році. Завдяки цьому полюбила лотереї й рекламувала серед знайомих.

Прикарпатський регіон. Голуб Ярослав Миколайович. Працює на фірмовому острівці «М.С.Л.», с/м «Ельдорадо», вул. Вільде, м. Коломия Івано-Франківської обл. Ретельний та вимогливий продавець, коректний та компетентний. Завжди зберігає позитивний настрій і вміє налаштувати людей на позитив.

Слобідський регіон. Саліна Вікторія Леонідівна. Працює на фірмовому острівці «М.С.Л.» за адресою: м. Суми, вул. Степана Бандери, 40. Володіє відмінними знаннями продуктів компанії, вчасно реагує на всі оновлення, швидко навчається та має здатність навчити інших. Користується повагою серед колег. Не допускає конфліктних ситуацій.

Радіємо, що у «М.С.Л.» працюють такі професіонали!


Поділитись:
20 грудня 2021
Ми у Viber!