0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Десять перлин»: 50 000 гривень для юної мами в декреті

Як ми вже повідомляли раніше, 5 грудня 2021 року у Володимир-Волинському виграли 50 000 гривень у миттєвій лотереї «Десять перлин». Переможницею виявилася 19-річна Аліна Олександрівна, яка про себе розповіла наступне:

«Мені 19 років, я заміжня, у декреті. У мене двоє дітей – 3-х років і 10 місяців. В лотереях я беру участь десь близько року, але не регулярно, а час від часу. І завжди купую лотереї, які треба стирати (мова йде про лотереї родини «Стирачки»).

Частіше за все купую «КОЛЕСО УДАЧІ» і «Десять перлин» у яку мені і пощастило виграти 50 000 гривень.

Той день, коли купила виграшний білет, відрізнявся від інших тільки тим, що мені перебігла дорогу руда кішка. Тепер це моя прикмета на удачу! Але тоді я на це не звернула увагу, купила тільки один білетик, і саме в ньому був виграш.

Я дзвоню чоловіку, який також іноді купує ці ж лотереї, і кажу: «Я виграла 50 тисяч гривень!». А він не почув слово «тисяч» і каже мені «І чому ти радієш? 50-ти гривням?». Ну, а коли вже почув, що 50 тисяч, то, звісно, дуже зрадів!

Ці гроші нам дуже знадобляться, але на що конкретно їх витратити ми ще не придумали».

Ми дуже дякуємо Аліні Олександрівні за коментарі та бажаємо багато інших лотерейних виграшів у майбутньому разом з «М.С.Л.»!

А спробувати свою лотерейну удачу ви можете на нашому сайті! Купуйте білети онлайн та на точках продажу лотерей «М.С.Л.».

На вас чекає ще багато великих та дуже великих виграшів!


Поділитись:
14 грудня 2021
Ми у Viber!