0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможниця «Лото-Забава»: Виграла 250 000 гривень для дідуся

Минулої неділі з легкої руки ведучої Олі Гриневич головним переможцем конкурсу «Багаті та відомі» у «Лото-Забава» стала учасниця № 22 з білого ряду — Валентина Павлівна Мізюк, яка приїхала до столиці з Вінницької області та виграла 250 000 гривень.

Переможниця зізналась, що приїхала за дорученням свого дідуся, пана Василя, який з перших тиражів лотереї став її постійним шанувальником. Два роки тому він особисто приїздив до студії і потрапив до призового ряду. Цього разу він не зміг приїхати через хворобу, але, як бачите, онучка не підвела постійного учасника «Лото-Забава» і навіть виявилася ще більш удачливою за свого дідуся.

У розіграші «Мані на дивані» до студії зателефонував пан Ігор із Тернополя, який дивився розіграш у Facebook, розгледів газету «АЗАРТ від «М.С.Л.» в руках ведучої, вгадав вагу кульок і виграв 50 000 гривень! Із студії також телефонували другому учаснику, пану Миколі. Він, на жаль, прямий ефір не дивився, але вгадавши вагу кульок, виграв 5 000 гривень.

Усього в рамках розіграшу 1166 тиражу «Лото-Забава» виграно головних призів на суму 1 800 000 гривень.

Вітаємо переможців та радимо їм звернутися на нашу гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання докладної інформації щодо оформлення виграшів. Дзвінки по Україні – безкоштовні.

Нагадуємо, що розіграші лотереї відбуваються щонеділі о 9:00 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Також нагадуємо, що лотерейні білети можна купити онлайн, а також дарувати рідним і близьким завдяки новому сервісу на нашому сайті. Скористатися ним можна вже зараз.

Бажаємо успіху і стежте за новинами!


Поділитись:
13 грудня 2021
Ми у Viber!