0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Кращі продавці лотерей «М.С.Л.»

Успіх компанії залежить від зусиль кожного працівника!

Наприкінці цього року ми вирішили підвести підсумки і відзначити зусилля та досягнення наших продавців-консультантів, адже це люди, які щодня безпосередньо взаємодіють з учасниками лотерей.

Саме від зусиль продавців-консультантів залежить, наскільки комфортно буде відвідувачам наших точок розповсюдження лотерей, чи полюблять вони лотереї так само, як і ми, скільки лотерейних білетів вони куплять і які емоції отримають від результатів участі в них. Але найголовніше – саме від професіоналізму, доброзичливості та бажання надати найкращий сервіс залежить чи захочуть повернутися до нас учасники знову.

Відроджуючи давні традиції «М.С.Л.», для того, щоб визначити та гідно нагородити кращих з кращих, за ініціативою профспілкового комітету, наша компанія запровадила щорічний конкурс «КРАЩИЙ ПРОДАВЕЦЬ РОКУ», який стартував з 01.01.2021. У ньому беруть участь усі продавці, які працюють у пунктах розповсюдження власної мережі ТОВ «М.С.Л.».

Конкурс проходить у три етапи, і сьогодні маємо за честь познайомити вас з переможцями обласних конкурсів! А вже зовсім незабаром серед переможців обласних конкурсів будуть обрані переможці регіональних конкурсів і КРАЩИЙ ПРОДАВЕЦЬ РОКУ.


Список переможців обласного конкурсу «КРАЩИЙ ПРОДАВЕЦЬ»


Поділитись:
10 грудня 2021
Ми у Viber!